Megogo став дійсним членом «Телекомунікаційної палати України»

Megogo став дійсним членом «Телекомунікаційної палати України»

3 Березня 2015
3195
3 Березня 2015
16:45

Megogo став дійсним членом «Телекомунікаційної палати України»

3195
Megogo став дійсним членом «Телекомунікаційної палати України»
Megogo став дійсним членом «Телекомунікаційної палати України»

Онлайн-кінотеатр та OTT-провайдер Megogo став дійсним членом асоціації «Телекомунікаційна палата України» (ТПУ), до якої вже входять найбільший кабельний провайдер «Воля» та найбільший супутниковий провайдер Viasat. Відповідне рішення було ухвалено на загальних зборах асоціації, повідомляє сайт ТПУ.

 

За словами Івана Шестакова, директора з маркетингу Megogo, представникам ринку важливо виробити спільну позицію в побудові відносин з правовласниками. «Створити передумови для передбачуваності законодавства України і запровадити принципово нову базу регулювання галузі. Це і є завдання ТПУ», - каже він.

 

Його думку поділяють й інші гравці ринку, учасники ТПУ.

 

Представник дійсного члена ТПУ, президент компанії «Воля» Сергій Бойко називає головною проблемою ринку нерівні умови, що виявляються у вибірковому підході до різних суб'єктів господарювання. «Ще одна проблема - відсутність дієвої боротьби з піратством; люди не платять за контент не тому, що не хочуть, а тому, що є можливість не платити. Саме тому ми повинні об'єднуватися для досягнення спільної мети. У 2015 році провайдери зможуть знайти можливість інвестувати в розвиток власних мереж тільки за умови, що держава буде виконувати декларований курс на дерегуляцію та боротьбу з корупцією», - вважає пан Бойко.

 

Оксана Ферчук, директор «Viasat Україна», також вважає за необхідне боротися з відсутністю культури споживання контенту. «Сюди зараховується і піратство, й "андерепортинг", коли кабельні оператори традиційно занижують кількість абонентів. Саме для припинення таких проблем операторам необхідно об'єднувати зусилля», - акцентує вона.

 

«Телекомунікаційна палата України» нагадує, що її мета - зробити ринок платного ТБ прозорим, з рівними умовами ведення бізнесу для всіх його учасників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду