У газеті «Вести» відбудуться скорочення – Гужва підтвердив

У газеті «Вести» відбудуться скорочення – Гужва підтвердив

27 Лютого 2015
5151
27 Лютого 2015
17:57

У газеті «Вести» відбудуться скорочення – Гужва підтвердив

5151
У газеті «Вести» відбудуться скорочення – Гужва підтвердив
У газеті «Вести» відбудуться скорочення – Гужва підтвердив

У газеті «Вести» почалися скорочення співробітників. Про це виданню «Дуся» повідомив фотограф Анатолій Бойко, якого звільнили у зв'язку зі скороченням.

 

«Причина мого звільнення - скорочення штату редакції. Як мені пояснили, процес уже почався, просто я перший, кому це сказали. У газеті було всього три фотографи, я з них найстарший. Сьогодні я прийшов повертати техніку, і після деяких переговорів ми прийшли до угоди - мене звільнили за угодою сторін та обіцяють виплатити компенсацію», - повідомив пан Бойко.

 

Головний редактор газети «Вести», керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» Ігор Гужва у коментарі «Детектор медіа» підтвердив, що в межах компанії плануються скорочення у зв'язку з кризою медіаринку. Про яку саме кількість співробітників холдингу йдеться в межах цієї оптимізації, він не уточнив. Пан Гужва наголосив, що скорочення відбуватиметься згідно із законодавством.

 

Також «Дуся» повідомила, що газета «Вести» через скорочення фінансування може припинити безкоштовне поширення, а надалі - взагалі перейти в онлайн. Ігор Гужва це спростував: «Ця інформація не відповідає дійсності. Ми будемо й надалі поширюватися безкоштовно».

 

Нагадаємо, 23 лютого народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін зареєстрував проект постанови Верховної Ради № 2206 про проведення перевірок щодо розповсюдження газетою «Вести» інформації сепаратистського та антиукраїнського характеру. Він пропонує, щоб такі перевірки провели Служба безпеки України, Генеральна прокуратура та Міністерство внутрішніх справ.

 

Тим часом Інститут масової інформації проаналізував контент газети «Вести». Результати цього моніторингу читайте на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5151
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Киевлянин
3317 дн. тому
Сообщаются в узких кругах, что и на "Телекритике" начнутся массовые сокращения
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду