Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн

Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн

24 Лютого 2015
3020
24 Лютого 2015
12:11

Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн

3020
Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн
Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн

Жіночий інтернет-портал tochka.net, який входить до інтернет-холдингу UMH Digital (частина медіахолдингу UMH Group Сергія Курченка), змінив дизайн головної сторінки сайту та працює над повним оновленням ресурсу. Про це повідомляє прес-служба UMH Digital.

 

Дизайн розроблений із застосуванням технології responsive web-design, яка забезпечує однаково комфортне сприйняття сайту на всіх видах пристроїв - комп'ютері, планшеті, смартфоні, нетбуці.

 

Редизайн порталу зумовлений зокрема і переходом від горизонтального порталу до вертикального. Суттєвих змін зазнає і контент видання - зміниться його структура, з'являться нові рубрики, редакторські матеріали будуть адаптуватися під різні спецпроекти і лонгріди.

 

«Для рекламодавців таке оновлення означає появу великих можливостей інтеграції бренду в інформаційний контент, що збільшує ефективність спонсорського подання», - зазначає прес-служба

 

Сайт зберіг лише колірну палітру, все інше зазнало змін. Новий дизайн  видання tochka.net прес-служба називає «більш легким, прозорим і зрозумілим для користувача».

 

«Основною метою редизайну було створення нового сайту з легким і зручним функціоналом, простим і якісним дизайном і змістовним контентом. Окремий акцент буде зроблено на актуальність і практичність порушуваних журналістами тем. Ми впевнені, що контент може і повинен стати одним з ключових елементів просування продукту. З новим дизайном tochka.net стає максимально зручною для користувачів і більш привабливою для рекламодавців», - зазначає керівник проекту tochka.net Іванна Крижановська.


Нагадаємо, у жовтні минулого року головним редактором інтернет-порталу Тochka.net стала Ярослава Рожок. У березні 2014 року керівництво UMH Digital вирішило об'єднати редакції порталів bigmir.net і tochka.net, однак нині в обох порталів уже окремі редакції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду