Ольга Фреймут зареєструвала знак товарів та послуг зі своїм іменем

Ольга Фреймут зареєструвала знак товарів та послуг зі своїм іменем

18 Лютого 2015
4937
18 Лютого 2015
14:59

Ольга Фреймут зареєструвала знак товарів та послуг зі своїм іменем

4937
Ольга Фреймут зареєструвала знак товарів та послуг зі своїм іменем
Ольга Фреймут зареєструвала знак товарів та послуг зі своїм іменем

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка наразі веде шоу «Інспектор Фреймут» на телеканалі «1+1», отримала свідоцтво на знак для товарів та послуг «Ольга Фреймут». Про це повідомляє інтернет-видання Zaxid.net з посиланням на дані сайту Інституту промислової власності від 10 лютого.

 

Як пише Zahid.net, цей знак має великий спектр застосування: від маркування канцелярського приладдя і медтоварів до використання в готелях, цирку, будинках для самотніх людей похилого віку.

 

Заявку на отримання свідоцтва пані Фреймут подала ще у листопаді 2013 року.

 

 

Нагадаємо, з 2011 року Ольга Фреймут вела на Новому каналі реаліті-шоу «Ревізор». Вона перевіряла заклади громадського харчування та готелі в різних містах країни на предмет якості обслуговування, приготування страв, вмісту продуктів, стану номерів. З початку 2014 року телеведуча перейшла працювати на «1+1».

 

У травні 2014 року стало відомо, що пані Фреймут готує ревізорський проект на «1+1». У юридичному департаменті Нового каналу заявили, що якщо новий проект «1+1» виявиться плагіатом, Новий канал «захищатиметься всіма доступними способами».

 

3 вересня на «1+1» стартував проект «Інспектор Фреймут», у якому пані Фреймут теж перевіряє заклади громадського харчування. В ефір вийшло 17 випусків. Показники шоу були нижче середньої частки каналу «1+1». Попри це канал вирішив продовжити шоу на другий сезон, який має вийти в ефір навесні 2015 року.

 

21 січня Господарський суд міста Києва задовольнив позов Нового каналу і зобов'язав телеканал «1+1» припинити виробництво і трансляцію програми «Інспектор Фреймут», ведучою якого є телеведуча Ольга Фреймут. Канал «1+1» не згоден з рішенням суду першої інстанції та вже подав апеляцію. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду