Divan.TV створює платформу для краудфандингу

Divan.TV створює платформу для краудфандингу

17 Лютого 2015
1988
17 Лютого 2015
11:10

Divan.TV створює платформу для краудфандингу

1988
Divan.TV створює платформу для краудфандингу
Divan.TV створює платформу для краудфандингу

Мультимедійний ОТТ-сервіс Divan.TV створює платформу для краудфандингу, якою можуть скористатися ті, хто створює контент, та правовласники. Про це повідомляє прес-служба сервісу.

 

Місія проекту - надати можливість авторам актуального контенту бути побаченими та отримати матеріальну винагороду.

 

Divan.TV нагадує, що одним з перших партнерів сервісу став канал «Громадське ТБ». Передплачуючи тариф «Допоможи Громадському», користувач отримує доступ до каналу новин «Громадське ТБ» на екрані SmartTV, планшета чи смартфона. Таким чином, користувачеві, який бажає допомогти каналу, достатньо просто активувати відповідний тариф телебачення. Divan.TV стверджує, що всю внесену користувачем суму  перераховує на розвиток та підтримку «Громадського ТБ».

 

Сервіс зазначає, що краудфандінг за допомогою платформи Divan.TV гарантує монетизацію відео і його популяризацію в 200 країнах світу без додаткових інвестицій у дистрибуцію.

 

З лютого Divan.TV відкрив доступ до кращих робіт сучасного українського кінематографу від Національної кіностудії ім. Олександра Довженка.

 

Нагадуємо, минулого року OTT-провайдер Divan.tv збільшив до 50 перелік телеканалів, доступних в безкоштовному режимі онлайн на своєму сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду