Нацрада продовжила ліцензію «Ретро ФМ» Сергія Курченка

Нацрада продовжила ліцензію «Ретро ФМ» Сергія Курченка

13 Лютого 2015
4961
13 Лютого 2015
20:24

Нацрада продовжила ліцензію «Ретро ФМ» Сергія Курченка

4961
Нацрада продовжила ліцензію «Ретро ФМ» Сергія Курченка
Нацрада продовжила ліцензію «Ретро ФМ» Сергія Курченка

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 лютого ухвалила рішення продовжити на сім років ліцензію радіомережі «Ретро ФМ» (ТОВ «ТРК "НБМ-радіо"»), що входить до складу холдингу UMH Group оголошеного в розшук олігарха Сергія Курченка.

 

Ліцензію продовжено на мережу з 36 частот, водночас із неї вилучено дві частоти, від яких відмовилася радіостанція. Це 100,8 МГц у м. Єнакієвому Донецької області та 107,5 МГц у с. Перелісках Полтавської області, на які буде оголошено конкурс.

 

За нову ліцензію компанія має сплатити до державного бюджету понад 2 млн грн ліцензійного збору.

 

Нагадаємо, що 22 січня Нацрада перенесла розгляд питання про продовження ліцензії, строк дії в радіокомпанії завершується 16 лютого. Тоді голова Нацради Юрій Артеменко заявив, що Нацрада буде «визначати, хто власники, інвестори, бенефіціари, як фінансується, як гроші завозяться». Водночас представник «Ретро-ФМ» наголосив, що компанія не має санкцій і результати останньої планової перевірки не виявили порушень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4961
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду