«Шустер live» відновлює вихід на телеканалі «24» 13 лютого

«Шустер live» відновлює вихід на телеканалі «24» 13 лютого

10 Лютого 2015
6934
10 Лютого 2015
23:12

«Шустер live» відновлює вихід на телеканалі «24» 13 лютого

6934
«Шустер live» відновлює вихід на телеканалі «24» 13 лютого
«Шустер live» відновлює вихід на телеканалі «24» 13 лютого

У п'ятницю, 13 лютого, суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» відновлює свій вихід на телеканалі новин «24». Про це повідомляє сайт продакшну.

 

Програма вийде в ефір о 20:30. Гостей випуску поки не анонсують.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», «Савік Шустер студія» поки не підписала контракту з жодним із загальнонаціональних каналів, але переговори тривають.

 

Нагадаємо, що минулого року ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - на каналі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24». Перший національний вирішив не продовжувати контракт зі студією Савіка Шустера на 2015 рік.

 

У минулому програма «Шустер live» також виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6934
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марьиванна
3360 дн. тому
ЧТО НЕ ТОНЕТ? Правильно, г*вно. просто поразительно. нашустерил. Ну, и канал 24 тоже отличился. где новости, а где Шустер, вы подумали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду