Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»

Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»

10 Лютого 2015
5510
10 Лютого 2015
16:24

Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»

5510
Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»
Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»

П'ятий сезон романтичного реаліті-шоу «Холостяк» стартує в ефірі каналу СТБ 6 березня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Епізоди шоу виходитимуть щоп'ятниці о 20.00.

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що головним героєм чергового сезону реаліті стане 26-річний футболіст Сергій Мельник. Як повідомляє телеканал, він зізнався, що хоче бачити поруч із собою обраницю, яка має бути сміливою і відкрито говорити про свої бажання.

 

«Я не виділяю якихось конкретних характеристик, якими повинна володіти моя дівчина: зовнішність, зріст, рід занять, інтереси. Просто я знаю, коли Вона виявиться поруч, я зрозумію, що саме така мені й потрібна. Відносини в парі - це, насамперед, щирість і довіра. Безумовно, будувати відносини непросто, адже не буває людей з ідеальними характерами. У мене, наприклад, він далеко не ідеальний. Плюс - дуже насичений графік тренувань. Думаю, моїй дівчині доведеться непросто! Але я не хочу, щоб вона ламала себе і в усьому під мене підбудовувалася. Я готовий йти на поступки і вислуховувати критику від рідного мені людини», - сказав Сергій Мельник.

 

За серце головного героя «Холостяка» боротимуться 25 дівчат. П'ятий сезон порушить основне правило проекту: якщо раніше право запрошувати на побачення мав тільки холостяк, то тепер його отримують і дівчата. За словами керівника проекту Ганни Калини, «такий карт-бланш дав учасницям відмінну можливість більш яскраво проявити себе, а деякі заради спілкування з Сергієм навіть влаштовували бійки».

 

Промо-ролик нового сезону шоу «Холостяк» можна подивитися тут.

 

Нагадаємо, «Холостяк» - адаптація американського проекту The Bachelor. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них. Перший сезон української адаптації шоу вийшов навесні 2011 року, другий - навесні 2012-го, третій - навесні 2013 року, четвертий - навесні 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5510
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду