Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»

Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»

3 Лютого 2015
4269
3 Лютого 2015
19:18

Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»

4269
Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»
Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»

2 лютого львівська радіостанція «Вголос» запустила вечірнє шоу «Відкритий вечір» з львівським радіоведучим і шоуменом Андрієм Чемесом. Про це повідомляє прес-служба радіо.

 

Прем'єрна програма стала частиною марафону пам'яті музиканта Андрія Кузьменка, який трагічно загинув зранку 2 лютого. Окрім гостей, близьких до Кузьми, у студію також завітав лідер рок-гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, аби згадати і розповісти про свого колегу й легендарного музиканта.

 

За задумом, проект «Відкритий вечір» - це своєрідний підсумок дня, що минає. До кожної програми ведучий залучатиме компетентних експертів, журналістів служби інформації радіо «Вголос», а також безпосередньо слухачів радіостанції, яких запрошуватимуть інтерактивно приєднуватися до обговорення у прямому ефірі актуальних проблем.

 

«Попри інформативну складову, "Відкритий вечір" насичений і розважально-пізнавальними рубриками та конкурсами: від музичних вікторин до практичних порад. Зокрема, оглядом найпопулярніших постів у соцмережах. Про це ведучий говоритиме у рубриці "Нетрі"», - йдеться в повідомленні прес-служби

 

«Ми вирішили запустити новий вечірній проект саме у цей час - із 17.00 до 20.00 - коли уже відома інформаційна картина дня, коли «відкривається» вечір, наші слухачі їдуть з роботи додому, стоять у заторах. Це піковий період. І ми даємо змогу з легкістю і, водночас, змістовно зробити для себе певний підсумок і бути в курсі актуальних тем і подій» - розповідає програмний директор радіо «Вголос» Уляна Антоник.

 

За тиждень команда радіостанції планує запустити вечірньо-нічний ефір. Наразі ще триває кастинг ведучих. А в найближчому майбутньому передбачається запуск проектів для дітей, а також автомобільні, спортивні, концептуальні музичні програми та програму про зброю.

 

Як писала «Детектор медіа», 15 грудня після місяця тестового мовлення львівське радіо «Вголос» вийшло в повноцінний ефір на частоті 107,2 МГц у Львові, запустивши ранкове шоу «Дикий Захід», дообіднє «Плюс та мінус» та обіднє «ЗЕShow».

 

Нагадаємо, що радіо «Вголос» розпочало тестове мовлення 16 листопада на частоті 107,2 МГц у Львові. ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос», виграло цю частоту в конкурсі Нацради в листопаді 2013 року. Радіо мало запускатися на базі інтернет-видання «Вголос». За неофіційними даними, його власником є бізнесмен, пов'язаний з ВО «Свобода». Під час презентації концепції представники компанії розповіли, що радіо «Вголос» буде музично-інформаційним, також в ефірі будуть ток-шоу й авторські програми.

 

На частоту 107,2 МГц у Львові претендували вісім радіостанцій: Kiss FM, ZIK, «Калуське міське телебачення», НРКУ, «Український формат», Львівська ОДТРК і радіо «Блік».

 

Народний депутат (фракція УДАР) Ірина Геращенко передбачала перемогу в цьому конкурсі новоствореному радіо «Блік» (ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"»). За інформацією депутатів від опозиції, цю компанію лобіювали в інтересах медіахолдингу Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду