У Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Хмельницької ОДТРК

У Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Хмельницької ОДТРК

3 Лютого 2015
4332
3 Лютого 2015
15:46

У Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Хмельницької ОДТРК

4332
У Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Хмельницької ОДТРК
У Держкомтелерадіо визначилися з новим генеральним директором Хмельницької ОДТРК

Генеральним директором Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Поділля-центр» стане головний редактор медіакорпорації «Є» з Хмельницького Тетяна Колісніченко. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

 

Призначення на посаду пані Колісніченко та укладання з нею контракту відбудеться після погодження її кандидатури в Хмельницькій облдержадміністрації (ОДА).

 

Переможця конкурсу на посаду гендиректора Хмельницької ОДТРК Держкомтелерадіо обирав з чотирьох кандидатів серед яких були перший заступник та заступник генерального директора Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр» і власний кореспондент Національної телерадіокомпанії (НТКУ) у Хмельницькій області. Конкурс проходив у кілька етапів. В одному із них учасники представили свої пропозиції з розвитку телерадіокомпанії «Поділля-центр».

 

Тетяна Колісніченко розпочала журналістську кар'єру 1988 року з полонської районної газети «Новий шлях». Після закінчення у 1995 році Львівського державного університету працювала кореспондентом, завідуючою відділом у міській комунальній газеті «Проскурів» (Хмельницький), потім - кореспондентом, заступником редактора обласної газети «Подільський кур'єр».

 

З 2000 року і дотепер обіймала керівні посади в медіакорпорації «Є», до складу якої входять кілька друкованих видань та інтернет-порталів області. У 2005 році Тетяні Колісніченко присвоєно звання заслуженого журналіста України. Вона також була обрана депутатом Хмельницької обласної ради (позапартійна).  

 

Нагадаємо, 21 листопада 2014 року Держкомтелерадіо України оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду генерального директора Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії «Поділля-центр». До кандидата на посаду висувалися такі вимоги: громадянство України, володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), досвід успішної роботи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4332
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду