Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова

Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова

28 Січня 2015
5558
28 Січня 2015
17:55

Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова

5558
Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова
Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова

На початку цього року в медійному агентстві повного циклу Carat Ukraine відбулися name="_GoBack">кадрові перестановки. На позицію медіа директора призначено Наталю Папанову. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

«Канали комунікації, з якими працював український ринок, були досить стандартними. Останні зміни в країні, у суспільстві і медіа технологіях вимагають відповідної реакції і від нас. Моє завдання на новій позиції полягає в тому, щоб нестандартні рішення, які ми виносимо на суд клієнтів, були як інноваційними, так і бізнес-ефективними», - коментує своє призначення Наталя Папанова.

 

«Медіабізнес України та світу розвивається дуже швидкими темпами, часом випереджаючи розвиток суспільства в цілому. У такій безперервній динаміці тільки постійний пошук нових можливостей для клієнтського бізнесу та їх грамотна трансформація під завдання клієнтів дозволяє медіа агентствам реалізовувати найскладніші проекти», - вважає директор зі стратегій та трансформацій Carat Ukraine Павло Таяновський.

 

Carat Ukraine - недійне агентство повного циклу. Засноване у1992 році. З 2003 року -офіційний партнер міжнародного рекламного агентства Carat в Україні. Серед клієнтів агентства -The Coca-Cola Company, Beiersdorf Ukraine, «Фокстрот», Stada/Нижфарм, Сільпо, АВК, PernodRicard, Adidas, Philipsта інші.

 

Carat Ukraine входить до складу комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine. Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), за результатами 2013 року група є комунікаційною групою №2 в Україні. До складу групи входять медіаагентства повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, агентство зовнішньої реклами Master AD (партнер міжнародної мережі Posterscope), digital-агентство повного циклу AdPro.

 

Нагадаємо, нещодавно в Dentsu Aegis Network Ukraine відбулася ще одна кадрова зміна: директором з розвитку холдингу стала екс-керуючий директор агентства Vizeum Ukraine Оксана Стехіна.

 

За прогнозом ВРК, у 2015 році обсяги медійного рекламного ринку України зменшаться на 1%. При цьому інтернет залишиться єдиним сегментом, що зростатиме - на 9%. Телебачення, радіо, реклама в кінотеатрах, за прогнозом, залишаться в межах обсягів 2014 року, зовнішня реклама зменшиться на 1%, преса впаде на 16%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду