На «Інтері» виходить десятий сезон тревел-шоу «Орел і решка»

На «Інтері» виходить десятий сезон тревел-шоу «Орел і решка»

28 Січня 2015
6288
28 Січня 2015
09:49

На «Інтері» виходить десятий сезон тревел-шоу «Орел і решка»

6288
На «Інтері» виходить десятий сезон тревел-шоу «Орел і решка»
На «Інтері» виходить десятий сезон тревел-шоу «Орел і решка»

У неділю, 8 лютого, на телеканалі «Інтер» стартує прем'єра десятого сезону популярного тревел-шоу «Орел і Решка. Ювілейний сезон» виробництва Teen Spirit Studio. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде о 10.00.

 

«Орел і решка. Ювілейний сезон» вирушить у подорож по тих місцях, де ще не бувала знімальна група проекту. На цей раз маршрут проляже через неосвоєні ведучими шоу місця Індії, США, Китаю, Єгипту, Куби, Лаосу, М'янми, Гватемали, Пуерто-Ріко, Домінікани.

 

У нових випусках глядачі отримають можливість зустрітися з улюбленими ведучими тревел-шоу минулих сезонів шоу, які будуть працювати з незвичними для них партнерами. Крім того творці проекту дозволять побачити «закулісся» проекту - в кожному випуску будуть показувати цікаві сюжети про те, як знімається шоу.

 



«Нам хотілося, щоб у ювілейному десятому сезоні проекту «Орел і решка» свято було не тільки у нас, але і у наших телеглядачів. Тому ми приготували для них кілька несподіваних сюрпризів. У кожного ведучого проекту вже утворилася своя армія шанувальників і фанатів, і ми вирішили на цей раз порадувати всіх, тому в цьому сезоні телеглядачі побачать ведучих різних сезонів шоу. Крім того, життя часто виявляється цікавіше, ніж шоу. Дуже багато кумедні моменти зі зйомок проекту опиняються за кадром, ми хочемо, щоб глядачі тепер їх теж побачили. Також у десятому сезоні ми не обмежуємо географію наших подорожей - на цей раз ми відвідаємо далекі екзотичні міста в різних країнах на різних материках», - сказала креативний продюсер Teen Spirit Studio Катерина Турова.

 

«У багатьох глядачів шоу «Орел і решка» виникає питання: «Що ж можна показати в новому сезоні, адже вже, здавалося б, проект побував скрізь?». Але в десятому сезоні ми знову будемо дивувати! Цього разу ми не прив'язані ні до Європи, ні до Азії, ні до Африці, ні до Америці, ми будемо їздити по всьому світу. Країни і міста, які ми вам покажемо, можливо, не є найбільш відвідуваними туристами, але, тим не менше, їх варто побачити! Це буде дуже цікавий і насичений подіями сезон. Я дуже рада, що в цьому сезоні в мене буде можливість попрацювати з абсолютно різними ведучими. Це великий досвід для мене, свого роду експеримент і спроба виживання з поки незнайомими для мене людьми. З нетерпінням чекаю початку нового сезону! Крім нових пригод і країн, ви побачите ще й багато класних ведучих, в тому числі і мене!», - сказала ведуча Регіна Тодоренко.

 

Нагадаємо, у дев'ятому сезоні тревел-шоу «Орел і решка. Незвідана Європа» на телеканалі «Інтер», який розпочався 7 вересня минулого року, змінився ведучий - замість Колі Серги програму вів Євген Синельников.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6288
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
3346 дн. тому
Вот люблю эту программу)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду