Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine

Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine

26 Січня 2015
5326
26 Січня 2015
13:20

Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine

5326
Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine
Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine

У комунікаційній групі Dentsu Aegis Network Ukraine відбулися кадрові зміни - Оксану Стехіну призначено на посаду директора з розвитку холдингу. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Оксана Стехіна розпочала свою кар'єру в медіабізнесі в агентстві АММ/ Vizeum в 2005 році. Протягом останніх семи років на позиції керуючого директора відповідала за його трансформацію з локального в мережеве агентство Vizeum Ukraine.

 

«Разом з командою ми досить багато зробили для переходу агентства Vizeum Ukraine на якісно новий рівень. До кінця 2014 року ми досягли помітних результатів у розвитку: сформовано професійно самодостатню команду, здатну вирішувати медійні завдання будь-якого рівня складності, а клієнтський портфель став більш збалансованим і різноманітним. Але найголовніше - за останні роки ми змогли міцно увійти в ринок з високими мережевими стандартами, притаманними Vizeum. На позиції директора з розвитку бізнесу групи Dentsu Aegis Network Ukraine я буду, в першу чергу, займатися новим бізнесом, а також процесами, пов'язаними з PR-ом групи і налагодженням ефективної взаємодії всередині холдингу», - сказала Оксана Стехіна.

 

 Оксана Стехіна буде займатися новим бізнесом,  PR-ом групи і налагодженням ефективної взаємодії всередині холдингу

 

«Медійний бізнес - це, насамперед, люди, готові посилювати позицію нашої комунікаційної групи і давати нові вектори розвитку. Саме тому було прийнято рішення призначити на посаду директора з розвитку бізнесу Dentsu Aegis Network Ukraine Оксану Стехіну», - прокоментував Олександр Гороховський, CEO Dentsu Aegis Network Ukraine.

 

Dentsu Aegis Network Ukraine представляє інтереси одного з найбільших світових рекламних холдингів, який був створений у результаті злиття рекламних світових гігантів Dentsu Inc. і Aegis Group plc.

 

Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), за результатами 2013 року група є комунікаційною групою №2 в Україні. До складу групи входять медіаагентства повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, агентство зовнішньої реклами Master AD (партнер міжнародної мережі Posterscope), digital-агентство повного циклу AdPro.

 

Нагадаємо, ВРК прогнозує, що у 2015 році рекламний ринок в цілому впаде на 1%. При цьому інтернет залишиться єдиним сегментом, що зростатиме - на 9%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5326
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
георг
3376 дн. тому
что за мымра? в первый раз слышу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду