Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року

Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року

22 Січня 2015
3658
22 Січня 2015
19:53

Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року

3658
Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року
Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року

Керівництво українського телеканалу іномовлення Ukraine Today (група «1+1 медіа») має намір розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції до кінця року. Про це заявила виконавчий продюсер мовника Тетяна Пушнова під час презентації телеканалу українській громаді у Парижі, передає «Укрінформ».

 

«Ми маємо намір розпочати мовлення Ukraine Today на території Франції до кінця року через французькі кабельні мережі», - сказала виконавчий продюсер.

 

За її словами, канал Ukraine Today за кілька місяців розпочне мовлення у Німеччині, а згодом, після Франції, в Іспанії. Переговори щодо мовлення у Франції мають завершитися упродовж двох місяців.

 

Тетяна Пушнова уточнила, що ведучими на Ukraine Today працюють «експати», контент продукується телеканалом «1+1». Цільовою аудиторією телеканалу в Європі, за її словами, є англомовні представники середнього класу, «думаючі люди». На думку авторів проекту, телеканал не покликаний займатися контрпропагандою Росії, а показувати реальні факти про Україну.

 

Відповідаючи на запитання присутніх щодо асоціацій з російською назвою телеканалу Russia Today, пані Пушнова зауважила, що такий «дружній троллінг» є своєрідною маркетинговою стратегією авторів проекту.

 

Вона також поінформувала, що керівництво телеканалу наразі не планує запроваджувати франкомовну версію, хоча не виключає цього у майбутньому.

 

Тетяна Пушнова наголосила, що Ukraine Today вже має кореспондентські пункти у Варшаві та Брюсселі і планує згодом розширювати їхню мережу. У майбутньому телеканал планує співпрацювати з французькими інформаційними ЗМІ, зокрема, з телеканалами BFM-TV, i-TELE, France24. Крім того, менеджери телеканалу планують розвивати потужну блогосферу, у тому числі за рахунок французьких експертів, політичних та громадських діячів.

 

Нагадаємо, Ukraine Today веде мовлення через один з найбільших супутників у Європі Hot Bird. Онлайн трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

Нещодавно Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. З 7 листопада телеканал буде доступний для понад 2 млн абонентів Tivusat в Італії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3658
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
поліглот
3353 дн. тому
Невже в Україні не знайшлося кількох франкофонів? Чи пошкодували зарплатню? Наскільки ефективніший був би франкомовний канал у Франції!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду