У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт

У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт

21 Січня 2015
4215
21 Січня 2015
12:22

У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт

4215
У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт
У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт

У російської служби «Громадського ТБ» - проекту «Громадское» - з'явився свій сайт. Про це написала на своїй сторінці у Facebook керівник проекту Наталя Гуменюк.

 

На сайті російської служби зазначається, що «Громадское» - це динамічний стартап, заснований командою українських та російських журналістів.

 

«Наше завдання не протистояти міцніючій машині російської державної пропаганди, а скоріше показати, що насправді відбувається в Україні та на пострадянському просторі, дати можливість вільній думці знову говорити російською мовою», - пише команда.

 

Над створенням програм «Громадского» працюють ведучі Катерина Сергацкова, Олексій Тарасов, Христина Бердинських, Іван Яковина, а також редактор Ольга Іванова.

 

Ток-шоу «Громадское на русском» виходить щовівторка та щосуботи о 20.00, для проекту журналісти проекту готують інтерв'ю та репортажі (деякі перекладаються з української мови російською).

 

Веб-редактор проекту «Громадское» Христина Абрамовська, ведучий Іван Яковина, керівник проекту Наталя Гуменюк, редактор Ольга Іванова та ведуча Христина Бердинських

 

«Ось вона - наша маленька команда «Громадського» російською, яка намагається (правда) розповісти і без купюр показати те, що відбувається в Україні (не тільки про війну, а й про країну) для всіх, хто знає російську від Нью-Йорка до Владивостока», - написала пані Гуменюк.

 

Наталя Гуменюк також нагадала, що окремий сайт є і для міжнародної аудиторії «Громадського ТБ».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», перший ефір «Громадского» відбувся 28 жовтня минулого року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4215
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду