Ведучим реаліті «Серця трьох» на Новому каналі став  Олександр Педан

Ведучим реаліті «Серця трьох» на Новому каналі став Олександр Педан

19 Січня 2015
7528
19 Січня 2015
20:00

Ведучим реаліті «Серця трьох» на Новому каналі став Олександр Педан

7528
Ведучим реаліті «Серця трьох» на Новому каналі став  Олександр Педан
Ведучим реаліті «Серця трьох» на Новому каналі став  Олександр Педан

Ведучим другого сезону реаліті-шоу «Серця трьох» на Новому каналі за результати кастингу став шоумен Олександр Педан. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

«Чоловічу позицію в тонких амурних справах розкриє новий ведучий. Людина з відмінним почуттям гумору. Чоловік, який відсвяткував десятиріччя щасливого сімейного життя. І батько дев'ятирічної дівчинки, вже пильно спостерігає за «женихами» своєї дочки! Відвертий, уважний, дотепний... Олександр Педан!», - повідомляє телеканал.

 

Мовник зазначає, що за його плечима телеведучого понад десять проектів.

 

«Це перший проект, в якому я можу бути повністю самим собою. Шоу, які я вів до цього - "Фабрика зірок", "Педан-Притула Шоу" - це все одно сцена. А в "Підйомі" я був ще дуже молодий, щоб ділитися життєвим досвідом. Зараз у мене за плечима десяток років сімейного життя. Моїй доньці Лєрі вже дев'ять. А завдяки "Серцям трьох-2" з'явилися і три сестри! Бути старшим братом так круто! І хто знає, як це, розуміє - образити я їх не дам!», - сказав Олександр Педан.

 

Новий сезон реаліті-шоу вестиме Олександр Педан

 

У другому сезоні шоу про кохання Нового каналу приділять увагу не тільки жіночому, а й чоловічому погляду щодо стосунків. Справжнім очікуванням, страхам і мотивам хлопців. Вони зможуть відверто поговорити з ведучим про чоловіче.

 

«Хлопці про свої почуття зазвичай не говорять. Але дуже переживають. Перше кохання, перші помилки й невдачі... Вони не знають, що в якийсь момент робити. Та й поділитися ні з ким. Тому що однолітки-друзі нічого суттєвого не порадять. А багато хто не питає порад у батька. Просто не заведено. І круто, що молоді хлопці завдяки шоу "Серця трьох-2" зрозуміють, що вони не самотні у своїх стражданнях (усміхається). І дівчина відмовила не тому, що поганий. А тому, що просто щось неправильно зробив. Я прийшов до висновку: що 20-річні, що 30-річні роблять одні й ті самі помилки», - заявив телеведучий.

 

Нагадаємо, зйомки другого сезону шоу про кохання «Серця трьох», яке для Нового каналу виробляє творче об'єднання СТБ на чолі з Олексієм Удовицьким, стартували у серпні 2014 року. Перший сезон реаліті вела Маша Єфросиніна, яка на початку червня минулого року залишила Новий канал.

 

«Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Шоу для Нового каналу знімає виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднання Олексія Удовицького. Обидва канали входять до медіагрупи StarLightMedia. Перший сезон шоу виходив на Новому каналі навесні 2014 року і мав високі показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду