Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»

Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»

19 Січня 2015
10014
19 Січня 2015
13:06

Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»

10014
Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»
Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»

У лютому на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра унікального дослідницького проекту «Звичайні зомбі. Як працює брехня», створеного продакшн-компанієюTheShowTime на замовлення каналу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня» розповість глядачам про техніки маніпуляції свідомістю, як працюють технології переконання і як змусити будь-яку людину повірити в неймовірні речі.

 

«Завдяки проекту "Звичайні зомбі. Як працює брехня" глядачі зможуть розібратися в основних прийомах здійснення впливу на людей, а також дізнатися дієвий спосіб йому протистояти. Вперше в історії фільмів про вплив на людський розум автори не тільки детально розкриють всі методи і використані прийоми, але і знайдуть універсальний рецепт для того, щоб протистояти маніпуляціям», - анонсує телеканал.

 

Авторами проекту «Звичайні зомбі. Як працює брехня» є творча група документалістів - Іларіона Павлюка, Володимира Рибася і Олега Рогожі, відомих своїми проектами «ДНК. Портрет нації», «Планета мавп: куди діваються розумні діти?», «Код нації»та іншими. Проект побудований на наукових експериментах, які провела творча група фільму, щоб розкрити технології маніпуляцій з людською свідомістю.

 

«Всього 45 хвилин потрібно для того, щоб абсолютно адекватна людина, перебуваючи у здоровому розумі і повній свідомості, назвала чорну кулю білою, і навпаки. Подібні результати експериментів були встановлені неодноразово. Але в нашому проекті "Звичайні зомбі. Як працює брехня" ми розповімо про те, які саме технології "зомбування" застосовуються в сучасному світі, а також вперше покроково покажемо, як вони працюють. А найголовніше, ми розкриємо глядачеві рецепт того, як уберегти себе від маніпуляцій і не бути схильним до впливу навіть найбільш витончених технологій», - сказав Іларіон Павлюк.

 

Нагадаємо, «Звичайні зомбі. Як працює брехня» є не першим документальним проектом продакшн-студії TheShowTime, знятим на замовлення каналу «Україна». 28 листопада 2014 року глядачам був представлений дослідницький проект «Код нації», що приніс телеканалу невисокі показники. В 2012 році відбулася прем'єра проекту «ДНК. Портрет нації», а в 2013 році була показана його друга частина «ДНК 2. У пошуках жінки». Також взимку 2014 глядачі змогли побачити дослідницький проект «Планета мавп: куди діваються розумні діти?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду