На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»

На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»

19 Січня 2015
67950
19 Січня 2015
11:08

На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»

67950
На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»
На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»

З 26 січня на каналі «1+1» почне виходити турецький серіал «Сила кохання Феріхи». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Серіал виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17.10.

 

За сюжетом головна героїня історії Феріха Йилмаз росте в бідній сім'ї. Її батьки - прислуга в багатому домі. Дівчинка змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку, і мріє вирватися з бідності. Прагнучи кращого життя, Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається «золота молодь». Дівчина планує здобути гарну освіту і зробити кар'єру. В університеті вона зустрічає Еміра (Чагатай Улусой), спадкоємця великого статку і видного нареченого, на якого ведеться справжнє полювання. Феріха привертає увагу Еміра своєї безкорисливою простотою, і це одразу стає приводом для заздрощів інших дівчат, зокрема, і найкращої подруги Джансу (Седеф Шахін) - дочки власника будинку, де служать батьки героїні. Феріха відчайдушно приховує своє походження від усіх, щоб не стати посміховиськом для друзів, але все таємне стає явним, і Емір дізнається, хто така Феріха. Чи стане їхній любові сил, щоб подолати прірву між закоханими?

 

 

Одну з головних ролей у стрічці виконала актриса Вахіде Перчин, яка виконала роль у турецькому серіалі про Роксолау «Величне століття».  У серіалі «Сила кохання Феріхи» вона зіграла матір головної героїні.

 

«Серіал "Сила кохання Феріхи" розповідає про те, як кохання надає людині сил, щоб жити й боротися за своє щастя. Я взагалі вважаю, що любов -  головна рушійна сила у житті кожної людини, і коли її немає, життя втрачає кольори. Мені було дуже приємно зніматися в цьому серіалі, в нас зібралася чудова команда. Моя головна партнерка на  знімальному майданчику Вахіде Перчин не тільки грала мою маму, а й була нам усім мамою під час зйомок: дуже нас підтримувала і завжди могла дати необхідну пораду. Я рада, що мені пощастило з нею попрацювати», - розповідає виконавиця головної ролі, актриса Хазал Кайя.

 

Нагадаємо, восени 2013 року телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію формат турецького серіалу Ezel. Серіал вийшов в ефір на каналі Show TV у 2009 році, його виробництво здійснювала компанія Ay Yapım. Права на адаптацію серіалу продала «1+1» міжнародна дистриб'юційна мережа Sparks Network.  За словами її президента Ніколя Зюдерлунда, серіал для адаптації придбали також мовники з  більше, ніж 45 країн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
67950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду