«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»

«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»

13 Січня 2015
8182
13 Січня 2015
12:13

«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»

8182
«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»
«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»

Продакшн холдингу «1+1 медіа» почав знімати 60-серійну медичну драму «Центральна лікарня» - адаптацію відомого новозеландського формату Shortland street. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Наше завдання - не просто показати будні лікарні або дивовижні медичні випадки. Ми хочемо створити серіал, який буде актуальним і близьким нашому глядачеві, в якому проблеми пацієнтів і лікарів нероздільні. Лікарня - це зріз життя, тут трагічне переплітається з героїчним, любов, самопожертва і біль утрати співіснують настільки тісно й несподівано, що придумувати аномальні хвороби чи медичні розслідування не доводиться. У центрі нашого серіалу - людські стосунки, в яких є все: боягузтво, зрада, благородне самозречення і, звичайно, відчайдушна тяжка праця», - сказала головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Васильєва.

 

«1+1 продакшн» веде роботу над серіалом під керівництвом генерального продюсера Вікторії Лєзіної-Масляної. Розробку та написання сценарію курує креативний продюсер Олена Єремєєва.

 

«"Центральна лікарня" - це динамічний, офф-праймовий продукт, над створенням якого працює перевірена команда, яка добре зарекомендувала себе у виробництві "Сімейних мелодрам" - одного з найуспішніших брендів "1+1". Це молоді енергійні люди, які добре відчувають нерв і правду життя в сьогоднішній Україні. Вони живуть цим матеріалом», - каже пані Васильєва.

 

Режисером «Центральної лікарні» стала Віра Яковенко, другим режисером - Вікторія Мельникова. Головні ролі в медичній драмі виконують українські театральні актори Станіслав Боклан, Ольга Гришина та Марк Дробот.

 

Як повідомила прес-служба, спеціально для зйомок серіалу побудували новий павільйон декорацій загальною площею понад 1000 квадратних метрів. У ньому розташовані декорації лікарняної зони - ординаторської, операційних, палат для хворих, рецепції, гардеробу, ліфтів та коридорів, а також п'ять квартир головних героїв. Об'єкти збудували в пропорціях реального сприйняття.

 

 

Як писала «Детектор медіа», у липні в «1+1 медіа» заявили про те, що продакшн розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва зокрема і над адаптацією медичної драми за новозеландським форматом Shortland Street,  мелодрамою «Хазяйка» (за латиноамериканським форматом La Patrona), та комедією «Московський родич».

 

У вересні головний продюсер фільмів і серіалів «1+1» Олена Васильєва заявила, що продакшн знімає пілот політичної комедії «Кандидат», де в головній ролі кандидата в президенти знявся шоумен Антон Лірник. У плани «1+1» включені також два проекти-байопіки про видатних українців - Валерія Лобановського і Миколу Амосова.

 

2 травня група каналів «1+1 медіа» заявила про відмову від російського пропагандистського продукту і закликала інші канали приєднатися до такої ініціативи.

 

Натомість «1+1 медіа» посилила розвиток національного теле- та кіновиробництва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8182
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
AJ
3382 дн. тому
Чергове нудне кацапомовне мило?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду