Телеканали Xsport, Business, ZIK та кілька інших вийшли з панелі

Телеканали Xsport, Business, ZIK та кілька інших вийшли з панелі

5 Січня 2015
6005
5 Січня 2015
13:17

Телеканали Xsport, Business, ZIK та кілька інших вийшли з панелі

6005
Телеканали Xsport, Business, ZIK та кілька інших вийшли з панелі
Телеканали Xsport, Business, ZIK та кілька інших вийшли з панелі

З 1 січня 2015 року з телевізійної панелі компанії Nielsen вийшли телеканали Xsport (з початку року призупинив мовлення), Business, ZIK, Перший діловий, ОЕ і National Geographic. Про це стало відомо з даних дослідження телевізійної аудиторії, наданих «Детектор медіа» Індустріальним телевізійним комітетом.

 

Нині в панелі присутній 42 телеканали: вісім каналів групи «Інтер», шість каналів групи «1+1 медіа», шість каналів групи StarLightMedia, п'ять каналів холдингу «Медіа Група Україна», Перший національний та «Ера», 5 канал, Tonis і 12 нішевих каналів («112 Україна», «24», ТВі, UBR, «Еспресо TV», «Сонце», «Малятко TV», Discovery Channel, Ru Music, O-TV, Music Box Ua, TLC і Перший автомобільний.

 

Станом на кінець 2014 року в панелі вимірювалися 47 телеканалів.

 

Нагадаємо, що з 1 січня 2014 року до телевізійної панелі Nielsen увійшли 55 телеканалів, тоді як до панелі компанії GfK - попереднього вимірювача телевізійної аудиторії - наприкінці 2013 року входило 49 каналів.

 

Нагадаємо, з 2014 року вимірювання телевізійної аудиторії в Україні замість компанії GfK на замовлення Індустріального телевізійного комітету здійснює Nielsen, договір з якою укладено на п'ять років. Телевізійна панель Nielsen базується на загальнонаціональній вибірці з 3570 домогосподарств.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6005
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
такое
3391 дн. тому
ну а к чему єтим каналам "вымирювання" если с 1 января часть из них официально закрылась.Что измерять? Табличку "НЕТ СИГНАЛА"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду