Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов

Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов

3 Січня 2015
5672
3 Січня 2015
13:38

Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов

5672
Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов
Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов

Зйомки 12-серійного серіалу «Гвардія»,  який виробляє телеканал «2+2» спільно з компанією «Президент фільм Україна», добігають кінця. Про це в ефірі Радіо Свобода розповів кіноактор Олексій Горбунов, який виконує в проекті роль добровольця Деда.


Пан Горбунов також наголосив, що серіал має невеликий бюджет і знімається на патріотизмі та ентузіазмі.


«У нас був то мороз, то сніг, то дощ. Молодь з багнюки не вилазила. Але люди з таким ентузіазмом! Я дуже сподіваюся, що вийде картина... У кожного свій фронт. Молодь і вся група, яка знімає це кіно, не жалкує себе, працюючи до сьомого поту. Нехай це буде маленький приклад для того, щоб хоч якось це зрушити», - розповів він.

 

Актор вважає, що допомагати розвитку українського кіно має насамперед вітчизняний бізнес. Олексій Горбунов переконаний, що в Україні вдосталь талановитих кінодіячів, але бракує коштів на виробництво фільмів.


«Режисери у нас є. Але у нас безліч і акторів, і сценаристів. У нас умов немає, щоб ці люди розвивалися. І кращих треба брати. Не кумів, братів і сестер, а найкращих талановитих людей...», - зазначив він.


Нагадаємо, раніше відомий актор українського походження Олексій Горбунов вирішив відмовитися від участі у зйомках російських фільмів.

 

Як писала «Детектор медіа», «Гвардія» - це історія про перших добровольців, які після кривавих подій на Майдані відгукнулися на заклик записатися до лав Національної гвардії України. «Різні за віком, соціальним статусом, сімейним станом, вони відправилися в тренувальний табір. Тут різношерсті, а іноді конфліктні хлопці повинні пройти школу справжнього бійця. Чи зможуть кадрові військові і новобранці, які ще вчора стояли по різні сторони барикад, стати єдиною командою, здатною захистити свою країну?», - анонсували новий серіал на каналі «2+2».

 

У головних ролях - Олексій Горбунов, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Костянтин
Шафоренко, Вано Янтабілідзе
. Головний сценарист картини - Микола Рибалка («Хайтарма», «Двоє», «Дот», «Чемпіони з підворіття», «Куплю друга» та ін), режисер - Олексій Шапарев («Київський торт», «Ескімоска», «Ціна Свободи» та ін.), оператор - Анатолій Химич.

 

Зйомки проекту «Гвардія» стартували 1 грудня. Видання «Дуся» минулого місяця публікувало репортаж зі знімального майданчика серіалу.

 

«Детектор медіа»

Фото - Андрій Дубчак, «Радіо Свобода»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду