«Інтер» знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва

«Інтер» знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва

2 Січня 2015
21441
2 Січня 2015
20:31

«Інтер» знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва

21441
Канал вніс значні зміни у новорічно-різдвяну сітку мовлення
«Інтер» знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва
«Інтер» знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва

Починаючи з вечора 1 січня 2015-го, телеканал «Інтер» знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва, які анонсувалися раніше. Про це йдеться у прес-релізі телеканалу.

 

Зокрема, зняті наступні програми: «Новорічний Блакитний вогник 2015», два концерти Ігоря Крутого, «Гумор року», «Уральські пельмені. 20 років в тісті », «Кращі пісні 2013», «Новорічний парад зірок 2014 », концерти «Пісня року 2013» і «Жди меня в Новый год» (ефір напередодні Старого нового року), мюзикли «Новорічні свати» і «Червона шапочка», «Однокласники», «Божевільний день, або Одруження Фігаро», «За двома зайцями», «Снігова королева», «Три мушкетери», «Вечори на хуторі біля Диканьки» і «Зоряні канікули».

 

«Це популярні програми, які "Інтер" традиційно показує в період новорічних і різдвяних свят. Ми розуміємо, що подібна ситуація, на жаль, завдасть шкоди глядачеві, котрий чекає свої улюблені програми, оскільки ламаються багаторічні традиції святкування Нового року. Ми розраховуємо на розуміння глядачем цієї ситуації. Оскільки подібні дії є вимушеною реакцією на ту істерію, яка виникла навколо телеканалу 1 січня 2015, коли на "Інтер" посипалися провокативні безпідставні звинувачення в показі розважальних святкових проектів, хоча вони повністю відповідають вимогам українського законодавства», - йдеться у прес-релізі.

 

«Хочемо підкреслити: ми звикли працювати в суворій відповідності з законами України, а не в інформаційному хаосі, коли загроза позбавлення каналу ліцензії штучно створена на підставі голослівних звинувачень в соціальних мережах і публічних емоційних висловлювань окремих чиновників і політиків. Ми не маємо наміру втягувати наших глядачів в цей конфлікт. Опинившись мимоволі заручником агресивних популістів, "Інтер" вибрав менше зло, знявши частину рейтингових програм з ефіру. Ми зробили це, щоб поставити крапку інсинуаціях, що виникли навколо телеканалу», - кажуть у прес-службі.

 

На «Інтері» переконані, що безпідставні випади останнім часом виникають на адресу багатьох українських телеканалів, там сподіваються, що й інші провідні канали України підтримають їх у захисті прав і свобод телемовників.

 

«У світлі вищевикладеного, канал "Інтер" чекає від повноважних державних органів України у сфері телебачення роз'яснень виниклої ситуації і розраховує на правове врегулювання подібних ситуацій, оскільки вони можуть виникати доти, поки повною мірою не будуть визначені правила постановки в український ефір музичних концертів і продуктів розважального жанру», - кажуть на каналі.

 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розгляне питання про дотримання законодавства під час новорічного ефіру на найближчому засіданні, що планується на 15 січня.

 

Нагадаємо, канал «Інтер» в новорічному ефірі показав виступи співаків, які неодноразово виступали з антиукраїнськими заявами, а деякі з них є персонами нон-грата в Україні.

 

Раніше директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдан Червак заявив, що «Інтер» має стати суспільним телеканалом.

 

Програма новин на «Інтері» «Подробности» відмежувалася від такої політики каналу, засудивши її.

 

Раніше представники комісії з питань поширення й демонстрації фільмів та низки правозахисних організацій закликали позбавити «Інтер» ліцензії.

 

Як писала «Детектор медіа», міністр інформаційної політики Юрій Стець домагатиметься заборони допуску в український телеефір осіб, які шкодять Україні або публічно підтримують її опонентів.

 

Секретар РНБО Олександр Турчинов зазначив, що Нацрада має негайно розглянути питання щодо позбавлення ліцензії телеканалу «Інтер».

 

Телеканал «Інтер» вважає всі звинувачення, висловлені на нашу адресу 1 січня 2015 в українських ЗМІ, тиском на канал


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21441
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Noser
3393 дн. тому
Мнение:"Ведь даже по Конституции Украины каждый гражданин и тем более НЕгражданин этой страны имеют право на свободу политических и религиозных взглядов, на свободу мысли и иметь своё мнение по тем или иным событиям и высказывать его, поддерживать или не поддерживать того или иного политика, партию, движение или оставаться нейтральным." ОТ Пропаганда сепаратиських поглядів і думок призвела до трагедії і війни.
мнение
3393 дн. тому
Лариса, действительно, здесь - лакмусовая бумажка, но только по Фрейду: преступники боятся любого намека на свои кровавые злодеяния и преступления. Почему Турчинов так бьется в истерике при появлении в эфире Лорак, Повалий, Валерии? Так прямо они страшны? Ведь даже по Конституции Украины каждый гражданин и тем более НЕгражданин этой страны имеют право на свободу политических и религиозных взглядов, на свободу мысли и иметь своё мнение по тем или иным событиям и высказывать его, поддерживать или не поддерживать того или иного политика, партию, движение или оставаться нейтральным. Также Конституция Украины четко определяет и свободу граждан относительно их прослушивания/непрослушивания, просмотра, чтения песен, книг, фильмов и т.д. Истерическая же реакция Турчинова и кучки уродов после новогоднего огонька на "интере" вполне объяснима: преступники, по уши в крови людей и погрязшие во лжи, подсознательно боятся любого, кто хоть как-то может стать намеком на всю ту грязь и кровавые преступления, которые они совершили. Сегодня уже нет сомнений: расстрел "небесной сотни", политические убийства, кровь на Донбассе, Илловайский котел и другие кровавые преступления СОВЕРШЕНЫ в стране с ведома, за деньги или даже по личному заказу господина Турчинова, Яценюка и шайки бандитов, которые ради прихода к власти и дележа и передела несметных богатств и бюджета Украины ,не стесняясь совершили ряд тяжких преступлений, цинично прикрываясь при этом рассказами про "европейский выбор", "национальную идею", патриотизмом и борьбой с коррупцией
Лариса
3393 дн. тому
Интер делает вид что не понимает из-за чего шум,"бьёт"на " привычки,традиции" постоянных зрителей,а может пора менять и каналу "традиции",они не замечают,что зритель поменялся! И не надо обижать зрителя/меня/ что истерим! Просто хотим чтобы уважительно относились к новым реалиям,выгляньте в" окно",Интер! А для многих моих друзей отношение власти к "вашему Огоньку"будет лакмусовой бумажкой отношения к ним...Любите Украину!
Sparrov
3393 дн. тому
"Ми розуміємо, що подібна ситуація, на жаль, завдасть шкоди глядачеві, котрий чекає свої улюблені програми..." Ні, насправді ТОП-менеджери Інтера прекрасно розуміють, що їхні програми вбили уже 4000 людей і завдали максимальної шкоди своїм глядачам, вихолостивши мізки та щогодинно включаючи "Русскій мір". Вся Інтеровська брехня про всі Майдани. БРЕХЛИВА ПРОПАГАНДА ВБИВАЄ ЛЮДЕЙ!
Зритель
3394 дн. тому
Такой вопрос - а что вам мешает переключить на другой канал? Не нравится что-показывают - не смотрите. Горстка радикалов пытается заставить всю страну поступать так, как они хотят...
мнение
3394 дн. тому
Интересно бы получить комментарии кучки дегенератов:Турчинова, Стеця и еще пары таких же, чьи фамилии иной раз и не вспомнишь от их ничтожества, вот по какому поводу. Канал 1+1 показал безо всякой надобности в 8, если не в 10 раз СТАРОЕ выступление Олега Газманова накануне Нового года, хотя ни какой особой надобности в очередном повторе его,"сепаратиста", выступлении не было!Также были показаны и другие персоны, Валерия, например. Ну а в новогоднюю ночь практически синхронно с "Первым каналом" (ОРТ) канал 1+1 показывал один и тот же концерт в "Олимпийском", где под размахивания триколоров, крики "Москва!" Ура! и т.п. выступали практически все, кто столь у нас теперь ненавистен и даже из "санкционного" списка.Олег Газманов,среди прочего,там исполнил очень актуальную на сегодня для Украины бравую песню "Рожденные в СССР". Почему же Стець, лысый по--тцТурчинов(бывший коммунистический работник,кстати)не бьется кругом и всюду в истериках и по этому поводу?!Там же ж еще и Валерия тоже пела и другие...Идите, бейтесь головой!Или на 1+1 можно, на "ИНТЕРе" - нельзя?! Очень интересный подход. И,кстати, во многочисленных "Новогодних Огоньках" на России-1, Первом (ОРТ), на НТВ и др. каналах более 60% номеров исполнили различные звезды эстрады, приехавшие из США и стран Европы. Что-то не слышу я и не вижу дебильно-идиотских истерик по данному поводу. Или эти все люди теперь изгнаны из США, Канады, Австралии, Швеции, их концерты запрещены или встречают в тех странах погромами и фекальными шествиями у концертных залов,так как они, как и Ани Лорак выступали в "Новогоднем Огоньке" на ОРТ ,к примеру, после Кобзона....Уроды типа Турчинова уже реально докатились, сами того не заметив, до тоталитарно-фашистского маразма и до статуса страны-изгоя семимильными шагами, обогнав в этом процессе даже тоталитарную Россию. ПОЗОР ВАМ и ГАНЬБА! Это всё не имеет ничего общего с цивилизованным миром и цивилизованным "европейским" государством! кстати, мультяшно танцующие в бесконечных мульт-мюзиклах на 1+1 Янукович, Путин, Азаров, вместе с рисованными Яценюком, Турчиновым, Порошенко, Кличко и др. под бесконечные хи-хи и ха-ха, что нивелирует конкретные и кровавые преступления части из этих персон, превращая фактически всё в цирковое шоу и балаган под закадровое ржание - это значительно страшнее, чем выступление на "Интере" не лишенной звания Народной артистки Украины Таисии Повалий с песней на украинском языке! (даже несмотря на то, что в зале в это время показали кадр с хлопающим в ладоши Кобзоном!)Еще хотелось бы получить комментарий: почему пара маразматиков типа Стеця и Турчинова бьются в истерике по поводу концертов на "Интере", а большая часть населения (что показывают очень высокие рейтинги и опросы) смотрели с радостью именно концерты на "Интере". Не слишком ли много пара уже названных дегенератов (всех этих дебилов можно пересчитать по пальцам) берут на себя, заявляя от имени всего народа и людей всей страны? Да Турчинов - пустое место даже в сравнении с той же Лорак,пусть идет и лелеет свое пустое место и ничтожество ,не показывая его на публике! Противно уже смотреть на вашу свору лживых ушлепков! Не отравляйте людям праздник! хватит, что вы уже обо--срали всем весь прошедший год!
GDR
3394 дн. тому
А чого цей недолугий Інтер не пояснив з якого хера вони показували бидло рос. шоу-бізнесу Кобзона й Газманова?!?
Зритель из Киева
3394 дн. тому
Пипец... Чем дальше - тем хуже. Скоро народ начнёт не на кухне обсуждать бредовость новой власти, а уже на улице. Бесят турчиновские загоны
zatsnyy
3394 дн. тому
ну і добре
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду