У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм

У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм

31 Грудня 2014
3891
31 Грудня 2014
12:31

У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм

3891
У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм
У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм

У новорічну ніч телеканал «112 Україна» презентує в ефірі документальну стрічку власного виробництва під назвою «14». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«14» - це документальний спецпроект команди телеканалу «112 Україна» про найголовніші події, якими запам'ятався 2014 рік. Чотирнадцять ведучих та кореспондентів каналу у чотирнадцяти авторських серіях документального кіно підіб'ють підсумки року, що минає. Кожна серія - окрема історія про події або явища 2014 року. Журналісти і ведучі телеканалу створювали цей проект близько двох місяців. Для багатьох авторів - це перший досвід у документальному форматі.

 

Спецпроект вийде в ефір у новорічну ніч о 00:05. Повтор фільму - вранці 1 січня, а також у неділю, 4 січня, о 22:00.

 

Перед показом фільму «14» канал «112 Україна» до останньої секунди працюватиме наживо. До студії завітають експерти і політики, які аналізуватимуть рік, що минає. Телеглядачі каналу у прямому ефірі побачать, як країна та світ зустрічають новий рік: «112 Україна» робитиме прямі включення з центральних майданчиків міст і Софійської площі, де стоїть головна ялинка країни.

 

«Попри офіційні свята, телеканал "112 Україна" триматиме руку на пульсі найважливіших соціально-політичних подій України та світу і вранці 1 січня повернеться до висвітлення подій у форматі прямого ефіру», - повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, що 5 канал у новорічну ніч рівно опівночі покаже спецвипуск програми «Час. Підсумки тижня», присвячений найважливішим подіям, які сколихнули Україну у 2014 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду