«Зірковий шлях» на каналі «Україна» вестимуть Альона Вінницька та Олександр Скічко

«Зірковий шлях» на каналі «Україна» вестимуть Альона Вінницька та Олександр Скічко

29 Грудня 2014
5314
29 Грудня 2014
13:39

«Зірковий шлях» на каналі «Україна» вестимуть Альона Вінницька та Олександр Скічко

5314
«Зірковий шлях» на каналі «Україна» вестимуть Альона Вінницька та Олександр Скічко
«Зірковий шлях» на каналі «Україна» вестимуть Альона Вінницька та Олександр Скічко

Нову програму про зірок «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна» вестимуть співачка Альона Вінницька і телеведучий, артист Олександр Скічко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Альона Вінницька почала свою кар'єру з роботи ведучою музичного каналу Biz-TV. З 2000 по 2003 була солісткою популярної групи «ВіаГра». З 2003 року почала сольну кар'єру, нині - автор і виконавець пісень у стилі поп-рок.

 

«Я дуже рада бути ведучою програми, тематика якої мені близька. Саме артисти більш об'єктивні по відношенню до колег. Адже людина, яка сама живе цим життям, як ніхто інший розуміє, як це - виходити на сцену, розділяє переживання, знає і орієнтується, що відбувається в шоу-бізнесі», - каже Альона Вінницька.

 

Олександр Скічко у 2008-2009 роках працював ведучим молодіжної програми «Teen-клуб». У 2010 році вийшов у півфінал шоу «Україна має талант - 2» в якості пародиста. Знімався у кількох серіалах. У 2012 році був ведучим шоу «Підйом» на Новому каналі. Нещодавно приєднався до команди каналу «Україна». Вестиме на каналі разом з Дмитром Шепелєвим шоу «Співай як зірка», яке вийде у 2015 році.

 

«У житті українців зараз, на жаль, не так багато моментів для радості і посмішок. Нам дуже хочеться, щоб, подивившись цю програму, глядачі хоча б на півгодини забули про свої проблеми. А ще, сподіваюся, що кожен, хто буде дивитися програму, знайде в ній щось своє, корисне і потрібне саме йому», - каже Олександр Скічко.

 

Як писала «Детектор медіа», програма власного виробництва «Зірковий шлях» про новини зі світу шоу-бізнесу стартує на каналі «Україна» 13 січня. Проект виходитиме в ефір з вівторка по п'ятницю о 9:15, а також у суботу о 10:00. Хронометраж кожного випуску складе 30-35 хвилин.

 

Нагадаємо, що 12 січня на каналі «Україна» розпочне виходити нова програма в жанрі документального розслідування «Реальна містика». На початку року також заплановано старт вокального талант-шоу «Співай як зірка» та реаліті-мейковера «Моє нове життя».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду