У новорічні свята ZIK покаже музичне скетч-шоу про лабухів, концерти Оnuka і Dakh Daughters

У новорічні свята ZIK покаже музичне скетч-шоу про лабухів, концерти Оnuka і Dakh Daughters

28 Грудня 2014
4528
28 Грудня 2014
12:05

У новорічні свята ZIK покаже музичне скетч-шоу про лабухів, концерти Оnuka і Dakh Daughters

4528
У новорічні свята ZIK покаже музичне скетч-шоу про лабухів, концерти Оnuka і Dakh Daughters
У новорічні свята ZIK покаже музичне скетч-шоу про лабухів, концерти Оnuka і Dakh Daughters

У передноворічний вечір, 31 грудня, о 22:30 телеканал ZIK презентує авторське музичне скетч-шоу «Як лабухи тещу в Москву відправляли». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У скетч-шоу в нових ролях постануть ведучі «Лабух-шоу» (етно-талант-шоу каналу ZIK, у якому змагаються весільні колективи), будуть показані найкращі номери від учасників та нові виступи зіркових суддів проекту. «У подарунок нашим глядачам до Нового року ми вирішили підготувати спеціальний випуск «Лабух-шоу», в якому будуть найсмачніші моменти проекту. Понад те - ми вигадали справжню святкову історію-пригоду, в якій буде багато пісень, музики, жартів і несподіваних ситуацій», - говорить керівник «Лабух-шоу» Святослав Козак.

 

Скетч-шоу починається з конфлікту зятя і тещі, який спалахує під час підготовки сім'ї до новорічного застілля. Зять, роль якого виконує ведучий «Лабух-шоу» Тарас Стадницький, намагається переконати тещу, що зустріч Нового року під співи російських виконавців та фільм «Іронія долі, або З легкою парою» - пережиток минулого, що сьогодні в моді - українське. Помирити рідних під Новий рік не може навіть дружина і дочка дискутантів, яку грає ведуча Еріка. Вона йде з дому по крамницях і зустрічає російського псевдопродюсера-диверсанта, якого грає співак і ведучий Блез Малаба. «Чи вдасться «зламати» тещу? Що обере жінка - поїздку в Москву із російським продюсером чи свято за родинним столом з українськими піснями?», - анонсує ZIK свій проект.

 

До музичного скетч-шоу на ZIKу доєдналися гурти Los Colorados, Rock-H, Ot Vinta, «Перкалаба», «Мері», співаки Олег Табаков і Каріна Плай, фолкові колективи «Юрашки» і «Залужанка».

 

За словами Святослава Козака, «Як лабухи тещу в Москву відправляли» - це протест проти численних чужих мюзиклів, банальних «блакитних вогників» за участю російських виконавців. «Ми хочемо, аби святкування Нового року в Україні відійшло від традицій, які тягнуться ще з радянських часів. Український Новий рік має святкуватися по-українськи - з нашими звичаями, з нашими піснями, з нашими, справді українськими артистами», - наголошує він.

 

Також у святкові дні телеканал ZIK покаже львівські концерти нових українських альтернативних гуртів. 1 січня о 22:30 в ефірі каналу - концерт електронного гурту Оnuka, 5 січня о 22:35 - театральний перформанс фрік-кабаре Dakh Daughters. Виступи гуртів чергуватимуться із бліц-інтерв'ю з учасниками колективів

 

«Популяризувати українське - нове, якісне і яскраве - це ідея, яку ми сьогодні реалізовуємо в лінійці розважальних проектів ZIKу, - говорить генеральний продюсер телеканалу ZIK Омелян Ощудляк. - Ми хочемо показати, що українська культура, музика не стоять на місці, постійно розвиваються. Ми маємо що презентувати світу. Та дуже важливо, щоб це розуміли самі українці, щоб постійно відкривали для себе нове в українському».

 

Нагадаємо, що в новорічну ніч телеканал ТЕТ покаже «#кращийконцертроку», у програмі якого - виступи українських «непопсових» виконавців Jamala, «Pianoбой», ТНМК, SunSay, The Hardkiss, The Maneken, Onuka, Bahroma, Sophie Villy, Tape Flakes, Champagne Morning, Morphom, Маши Чайковської і Гуши Катушкіна, Dead Boys Girlfriend, US, «Руки'в Брюки».

 

Телеканал НТН у новорічну ніч покаже останній концерт «Клоуна нету» білоруського рок-гурту «Ляпис Трубецкой», який зібрав у Києві 26 серпня понад 20 тисяч осіб. 

 

А Перший національний у перші дні нового року запропонує слухачам сучасної музики концертні програми, підготовлені німецько-французьким телеканалом Arte: 1 січня о 21:40 - концерт британського музичного колективу London Grammar, 2 січня - концертна програма французького композитора-мінімаліста і диригента Яна Тьєрсена, 10 січня - концерт The Notwist, німецького гурту, що одним з перших вирішив поєднати інді-рок і електроніку, 11 січня - концерт Stranglers в Олімпії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду