Тренерами шоу «Голос країни – 5» стали Вакарчук, Кароль, Потап і Пономарьов, старт – навесні

Тренерами шоу «Голос країни – 5» стали Вакарчук, Кароль, Потап і Пономарьов, старт – навесні

25 Грудня 2014
12856
25 Грудня 2014
17:57

Тренерами шоу «Голос країни – 5» стали Вакарчук, Кароль, Потап і Пономарьов, старт – навесні

12856
Тренерами шоу «Голос країни – 5» стали Вакарчук, Кароль, Потап і Пономарьов, старт – навесні
Тренерами шоу «Голос країни – 5» стали Вакарчук, Кароль, Потап і Пономарьов, старт – навесні

Навесні 2015 року на телеканалі «1+1» стартує п'ятий сезон талант-шоу «Голос країни», зірковими тренерами якого стануть музиканти Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Олександр Пономарьов. Про це команда творці проекту розповіли на презентації вокальних шоу «Голос. Діти» та «Голос країни» 25 грудня.

 

Ведучою п'ятого сезону «Голосу країни» залишиться Ольга Фреймут.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з 25 січня щонеділі о 21.00 на «1+1» виходитиме «Голос.діти». По завершенні цього шоу в цьому ж слоті показуватимуть «Голос країни». Усього «1+1 production» готує 20 випусків вокальних талант-шоу.

 

Генеральний продюсер «1+1 production» Вікторія Лєзіна-Масляна розповіла, що вже відбулися «сліпі» прослуховування учасників шоу. «Мушу вам сказати, це все виглядає дуже цікаво», - зазначила вона. 

 

 Генеральний продюсер "1+1 production" Вікторія Лєзіна-Масляна

 

Продюсер також повідомила, що для цього сезону команда активно працює над «другим екраном» «Голосу країни» - інтернет-сайтом. «У нас буде новий сайт, де буде багато можливостей для висловлювань наших глядачів і тренерів. Це буде свого роду паралельна історія, за якою буде цікаво спостерігати. Там буде фан-кімната відеоблогів глядачів, які зможуть таким чином звернутися до тренерів, а також відеоблогів самих наставників. Це буде свого роду «батл» про музику і здібності учасників», - зазначила керівник продакшну.

 

Креативний продюсер шоу Володимир Завадюк розповів, що на сайті відтепер також будуть онлайн-конференції, комунікація з учасниками через соцмережі Facebook, «Вконтакте», Instagram. «Ми прагнемо, щоб наше шоу максимально було інтегровано в мережу, і там глядач міг побачити більше, ніж у телевізорі», - зазначив він.

 

За його словами, новий сезон «Голосу країни» матиме особливу «живу нотку». «Ми хочемо передати глядачу, яким шоу є насправді. Аудиторія побачить багато сцен, які відбуваються за лаштунками, зокрема, стосунки між тренерами - це те, чого не було раніше», - сказав пан Завадюк.

 

 

Команда проектів "Голос країни" та "Голос.Діти" на презентації

 

Вікторія Лєзіна-Масляна розповіла, що для творців проекту важливо було дати можливість учасникам рухатися далі, тому з ними співпрацює продюсерський центр на базі «1+1 production» під керівництвом продюсера Олега Боднарчука та музичного продюсера Руслана Квінти. Деяким учасникам будувати кар'єру допомагають тренери. Зокрема з переможцем «Голосу країни. Перезавантаження» (четвертий сезон проекту) Ігорем Грохоцьким і далі працює його наставник Святослав Вакарчук.

 

Переможцю п'ятого сезону телеканал «1+1» допоможе з кліпом, репертуаром, а також запросить його спробувати свої сили в продюсерському центрі.

 

Нагадаємо, цього осіннього сезону канал «1+1» скоротив обсяг розважального контенту через ситуацію в країні і працював під слоганом «Правда та справедливість». Девізом наступного сезону стануть слова «Впевненість та оптимізм».

 

10 вересня телеканал «1+1» оголосив про кастинг нового сезону «Голосу країни». Проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому чотири зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу. Нині шоу транслюється майже у півсотні країн світу. Україна першою після голландців розпочала роботу над проектом. Перший сезон шоу вийшов в ефір телеканалу «1+1» у 2011 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду