«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов

«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов

25 Грудня 2014
16889
25 Грудня 2014
17:12

«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов

16889
«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов
«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов

Другий сезон талант-шоу «Голос. Діти» на телеканалі «1+1» розпочнеться 25 січня. Про це команда проекту розповіла на презентації 25 грудня.

 

Для показу проекту телеканал обрав слот о 21:00 щонеділі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», зірковими тренерами шоу будуть Наталія Могилевська, Потап і Тіна Кароль, яка працювала в цій ролі і в першому сезоні. Ведучими проекту стали Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

 

На презентації ведучі разом з генеральним продюсером «1+1 продакшн» Вікторією Лєзіною-Масляною, виконавчим продюсером Анною Аксютенко та креативним продюсером шоу «Голос. Діти» та «Голос країни» Володимиром Завадюком, психологом проекту Мариною Гуменюк розповіли, що чекає на глядача в новому сезоні. Крім них над проектом також працює продюсер Олег Боднарчук.

 

З їхніх слів стало зрозуміло, що канал «1+1» вирішив повернути в ефір розваги, від яких фактично відмовився в осінньому сезоні 2014 року, замінивши їх соціальними та військово-патріотичними проектами та обравши слоган сезону «Правда та справедливість». «Ми всі втомилися від негативу, який відбувається в країні. «1+1» зробить усе, щоб дарувати глядачу радість. А ще - впевненість та оптимізм, які стали слоганом нашого нового сезону», - зазначив Юрій Горбунов. «Ми віримо в життя, в те, що воно прекрасне і все буде добре. І воно починається з голосу», - додав ведучий.

 

Катя Осадча розповіла, що попри події в Україні, саме діти дарують усім надію на краще. «Рік був важкий, але нам хочеться вірити в краще майбутнє. А майбутнє - це наші діти. Вони якраз-таки можуть показати, що в нашій країні все тільки починається і все буде добре. Наші діти - справжні патріоти, які прагнуть всього найкращого для України», - зазначила ведуча.

 

Ведучі шоу розповіли, що хоча вперше працювали разом, їм від початку було комфортно вести шоу в парі. Нагадаємо, що перший сезон шоу «Голос. Діти» восени 2012 року Катя Осадча вела в парі з Андрієм Доманським, який згодом перейшов на телеканал «Інтер».

 

 Шоу цього сезону вестимуть Юрій Горбунов та Катя Осадча

 

Катя Осадча також зазначила, що в новому сезоні дитячого «Голосу», на жаль, буде багато недитячих історій. «У нас є діти, які дізналися, що таке війна, або діти з багатодітних сімей. В кожному епізоді наша програма висвітлюватиме всі соціальні аспекти, які є в нашій країні. В нашій країні є не тільки хоробрі серця, а й дуже талановиті діти», - сказала Катя Осадча.

 

 Ведуча Катя Осадча 

 

Особливо її зворушила історія дівчинки з Краматорська, яка на власні очі бачила вибухи й тікала від обстрілів, проте попри цей досвід ця дівчинка зберегла світле ставлення до життя й бажання співати.

 

Вікторія Лєзіна-Масляна розповіла, що в другому сезоні на проект повернеться учасник, історія якого вразила багатьох глядачів - Роман Сасанчин. Деякі інші юні співаки з попереднього сезону також будуть у новому. «Дуже цікаво спостерігати, що в них змінилося, як вони виросли як особистості і виконавці», - зазначила генеральний продюсер.

 

З одного з відеороликів проекту стало відомо, що в кастингах шоу брала участь донька прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка Софія.

 

Психолог проекту Марина Гуменюк розповіла, що батьки учасників хвилюються значно більше , ніж діти, і на поразку реагують гостріше. «Так, для дітей наше шоу - це стрес, так само як екзамен у школі чи будь-який конкурс. Але вони молодці, тримаються. Їхня мотивація - це виступити на сцені, познайомитися з артистами. Для них цей проект - це свято. Зважаючи на всі події в країні, дітям ще більше потрібно це свято. Від поганих новин діти травмуються, а одним з видів терапії є  лікування творчістю, в тому числі і вокалом», - зазначила психолог.

 

 Психолог проекту "Голос.Діти" Марина Гуменюк

 

Пані Гуменюк розповіла, що ще до початку сліпих прослуховувань проекту проводить майстер-класи з батьками, де розповідає, як реагує дитяча психіка на подібні випробування, як підготувати маленьких учасників до шоу, як психологічно їх захистити від труднощів. «Не треба говорити, що дитина краща, малювати перспективи, потрібно просто підтримувати і дарувати домашнє тепло», - радить психолог.

 

Вона також підкреслила, що діти тепер обирають більше патріотичних пісень. «Діти співали їх краще, ніж будь-які інші. Тепер вони відчувають, про що ці пісні, вони розуміють, який біль переживає їхня країна», - сказала психолог.

 

Як повідомила пані Лєзіна-Масляна, призом для учасників стане запис пісні та кліпу, які організує телеканал «1+1».

 Генеральний продюсер "1+1 production" Вікторія Лєзіна-Масляна

 

Вона також зазначила, що починаючи з 25 січня і всю весну кожний вечір неділі в ефірі «1+1» буде йти «Голос»: спочатку «Голос. Діти», а по його завершенні - п'ятий сезон «Голосу країни». Загалом буде 20 випусків обох шоу.

 

Як повідомляла прес-служба «1+1», кастинг проекту «Голос. Діти» у вересні відвідала рекордна кількість дітей - майже 1000.

 

Нагадаємо, шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з 4 листопада 2012-го по 6 січня 2013 року. 3ірковими тренерами були Олег Скрипка, Тіна Кароль і Світлана Лобода. Онлайн-кастинг і прослуховування учасники проходили в продюсера Костянтина Меладзе. Ведучими шоу були Катя Осадча та Андрій Доманський. У першому сезоні дитячого «Голосу» перемогла Анна Ткач.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16889
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду