У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»

У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»

24 Грудня 2014
3368
24 Грудня 2014
13:24

У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»

3368
У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»
У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»

У новорічну ніч на каналі НЛО TV в ефір вийде святковий випуск гумористичної програми «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Коміки студії «Мамахохотала-шоу» вже другий рік поспіль будуть зустрічати Новий рік з глядачами молодіжного телеканалу. На глядачів у програмі чекають багато жартів, сарказму, несподіваних перевтілень та мініатюр.

 

У новорічній програмі актори студії покажуть пародію на новорічне звернення президента до народу України, розіграють мініатюру, що відбувається у супермаркеті напname="_GoBack">ередодні Нового року, представлять, що буде, якщо російський телеведучий Дмитро Кисельов заговорить українською мовою і почне працювати в «Міністерстві правди України», покажуть standup про відмінність зустрічі Нового року в дитинстві і зараз та багато іншого. Також в новорічну ніч в «Мамахохотала-шоу» візьмуть участь відомі українські виконавці: групи «АнтитілА», «Пара Нормальних», Альоша, «Тармерлан» та Альона Амаргалієва.

 

Крім цього під час святкового випуску кожен бажаючий зможе привітати всіх з Новим Роком в прямому ефірі, написавши в Twitter з хештегом #nlotv. Обличчя каналу записали власні привітання з Новим роком, які також будуть показані в новорічну ніч на НЛО TV.

 

Нагадаємо, другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартував на каналі «НЛО ТV» 4 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду