Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»

Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»

18 Грудня 2014
8083
18 Грудня 2014
12:40

Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»

8083
Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»
Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»

До Дня Святого Миколая у продажу у книжкових мережах з'явилась 3D-книжка для дітей «Це наше і це твоє. Моя перша книжка про Україну», яку випустив канал «Плюсплюс» за мотивами проекту «Це наше і це твоє». Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

«Це наше і  це твоє» - це 3D-книжка-гра, яка розповідає вражаючі факти про Україну, якими можна пишатись. Завдяки яскравим об'ємним ілюстраціям перегляд книжки може стати цікавим заняттям для всієї родини.

 

Автор книжки - генеральний продюсер каналу «Плюсплюс» Іванна Найда.

 

«Я дуже захоплююсь нашою країною, і мені дуже хотілось передати це захоплення нашим дітям. Спочатку були мультфільми, які так і називались - "Це наше і це твоє", які теж розповідали цікаві факти про Україну. Виникла ідея продовжити цю історію й видати книжку. Цей проект був створений як реакція на події останнього року в нашій країні. Події, свідками яких стали і наші діти. Мене  не полишало питання: "Ну як можна не любити таку прекрасну країну?", "Чого нам не вистачає, щоб бути патріотами?". І я подумала, що, можливо, нам чогось не розповіли в дитинстві? От ми і спробували розповісти», - сказала Іванна Найда.

 

Книжка складається з шести 3D-розворотів, на кожному з яких відтворений один із фактів про Україну.

 

 

«Кожній людині - дорослому і маленькому - важливо відчувати приналежність до чогось більшого. Ми - сім'я, ми - люди, ми - українці. Це "ми" - дає опору і впевненість. Приблизно у 2,5-3 роки, коли дитина починає говорити про себе "Я" - в її житті з'являється слово "моє". Чудовий проект каналу "Плюсплюс" - не просто освітній, не просто ігровий. Він в легкій формі допомагає дитині виростити почуття важливості та приналежності до країни. І саме такі гарні проекти допоможуть діткам відчути гордість від того, що вони українці й, одночасно, радість і відповідальність за те, що їм "належить"», - зазначила сімейний психолог Світлана Ройз.

 

Перший наклад книжки - 5 тисяч примірників. У планах каналу також випустити продовження. 

 

«Ідея книжки просто розкішна! Ба більше, я не знаю, як учителі молодших класів і матусі, котрі дають своїм дітям домашню освіту, обходилися без цієї книжки раніше. Деякі факти здивували й мене - і я собі можу тільки уявити, якими барвами заграє уява котрогось малого мудрагелика, коли він прочитає, що соляна печера, звідкіля українці видобувають сіль, настільки велика, що там можна літати на повітряній кулі! І що хтось, власне, уже такі польоти здійснював!», - зазначила дитяча письменниця Надійка Гербіш.

 

Інформацію про місця продажу книжки можна знайти на сайті каналу.

 

Нагадаємо, з 1 грудня дитячий телеканал «Плюсплюс» телегрупи «1+1 медіа» запустив нові анімовані ID із зимовими сюжетами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду