Перед Новим роком ТЕТ покаже святковий епізод скетчкому «Віталька»

Перед Новим роком ТЕТ покаже святковий епізод скетчкому «Віталька»

16 Грудня 2014
5093
16 Грудня 2014
12:13

Перед Новим роком ТЕТ покаже святковий епізод скетчкому «Віталька»

5093
Перед Новим роком ТЕТ покаже святковий епізод скетчкому «Віталька»
Перед Новим роком ТЕТ покаже святковий епізод скетчкому «Віталька»

Телеканал ТЕТ покаже у неділю 28 грудня новорічний епізод скетч кому «Віталька», який називається «Іронія долі або з легким Віталькою». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Епізод вийде в ефірі о 20.00.

 

В новому епізоді сюжет і всі жарти скетч кому будуть перегукуватися з відомим Ельдара Рязанова «Іронія долі або З легким паром».

 

«Який же Новий рік без святкових епізодів «Віталька»? На цей раз недолугий мачо з татом і дільничним за традицією відправляться в баню. І «напаряться» так, що Віталька опиниться в Дніпропетровську, де, на загальну думку, його чекає "тьолочка"», - анонсує телеканал.

 

Творці епізоду впевнені, що Віталька нагадує героя стрічки «Іронія долі» Женю Лукашина.

 

«Мені здається, що у Віталька дуже багато спільного з головним героєм оригінальної картини. Тому нам було не страшно братися за переказ відомої всім історії. Це не рімейк, ми не прагнули зробити щось таке ж. Це зовсім інша історія, яка бере свій початок з фільму "Іронія долі або З легким паром". Мені здається, що в будь-якому випадку глядача вона порадує поверненням до класики», - сказав режисер серіалу Олексій Даруга.

 

У ролях в епізоді «Іронія долі або з легким Віталькою» знялися Гарік Бірча, Ганна Левченко, Олеся Чечельницька, Євген Коноплянка, Катерина Островська, В'ячеслав Ніконоров. Виробництво «Роги і копита» на замовлення ТЕТ.

 

Нагадаємо, шостий сезон скетчкому «Віталька» стартував на ТЕТ 24 листопада.

 

22 грудня телеканал ТЕТ почне показ восьми епізодів нового скетчкому «Казки У» продакшну «Студії Квартал 95». 31 грудня після півночі телеканал ТЕТ покаже новорічну програму під назвою «#кращийконцертроку», відмовившись від формату традиційних концертів «пісні року», «блакитних вогників», мюзиклів, «дискотеки 90-х».  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5093
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду