ТЕТ почне показ скетчкому «Казки У» 22 грудня

ТЕТ почне показ скетчкому «Казки У» 22 грудня

16 Грудня 2014
6892
16 Грудня 2014
10:41

ТЕТ почне показ скетчкому «Казки У» 22 грудня

6892
ТЕТ почне показ скетчкому «Казки У» 22 грудня
ТЕТ почне показ скетчкому «Казки У» 22 грудня

Телеканал ТЕТ почне показ восьми епізодів нового скетчкому «Казки У» продакшну «Студії Квартал 95»  22 грудня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

ТЕТ показуватиме епізоди кожного дня з понеділка по четвер протягом двох передноворічних тижнів. Показ починатиметься о 20.00.

 

Нагадаємо, у листопаді «Студія Квартал 95» розпочала у студії «Укртелефільм» зоймки новорічного проекту «Казки У» для телеканалу ТЕТ. Креативні продюсери скетчкому - Андрій Чивурін і Чингіз Мазінов. Режисер Андрій Бурлака та Яна Антонець.

 

У шоу «Казки У» беруть участь всі актори скетчкому «Країни У». В ролях: Юрій Ткач, Ірина Сопонару, Віктор Гевко, Олександр Теренчук, Ігор Ласточкин, Володимир Борисов, Сергій Бібілов, Ілля Дерменжі, Тарас Стадницький, Тетяна Песик, Анатолій Чулков, Євген Косніковскій, Олег Сьомін, Юлія Мотрук, Дар'я Кобякова, Христина Понунаева, Чингіз Мазінов, Рустем Емірсаліев, Дмитро Голубєв, Олександра Шабаліна, Сергій Середа, Григорій Гущин, Левон Назія.

 

«Новий рік - це чари, от і нам захотілося чудес. Так народилися казки. При чому в цих казках існують ті ж самі герої, що і в "Країні У", але вони трохи трансформувалися. Наприклад, Танька і Володька у нас тепер Кощій Безсмертний і Марія-майстриня. Вони так само разом живуть, так само сваряться. У Марії навіть є коханець, який до неї ходить, але вона любить Кощія», - говорить креативний продюсер проекту Чингіз Мазінов.

 

Нагадаємо, 31 грудня після опівночі телеканал ТЕТ покаже новорічну програму під назвою «#кращийконцертроку», відмовившись від формату традиційних концертів «пісні року», «блакитних вогників», мюзиклів, «дискотеки 90-х».

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6892
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду