Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»

Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»

11 Грудня 2014
4335
11 Грудня 2014
14:31

Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»

4335
Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»
Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»

У передноворічний вечір 30 грудня на телеканалі ICTV стартує комедійний проект «Чоловічий клуб». Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

            

Програма вийде в ефірі о 22.00.

 

Шоу є продуктом власного виробництва каналу. Керівником сценарної групи став Михайло Шинкаренко, який раніше працював над створенням комедійного серіалу «Путьова країна» У створенні проекту також взяли участь колишні «КВН»-щики та актори серіалу «Путьова країна» - команда «Банда Дизель» у складі Єгора Крутоголова, Олександра Бережка та Євгена Гашенка.

 

«Чоловіча психологія часом буває так само незбагненна, як і жіноча логіка. Все, що приховують чоловіки, і все, про що вони розмовляють за відсутності жінок, розкажуть на ICTV», - анонсує телеканал.

 

Ведучі запрошуватимуть на шоу відомих людей шоу-бізнесу, зокрема Бориса Барського, Арсена Мірзояна, Антона Лірника, групу «ТІК» та інші знайомі обличчя.

 

 

«Це буде весела чоловіча вечірка. Із тим гумором, який до душі чоловікам, - легким, хуліганським і на 100% чоловічим. Тому жінкам вхід у наш клуб суворо заборонено. Не тому, звичайно, що ми жінконенависники  -навпаки, ми дуже любимо наших жінок, але розмовляти і жартувати на деякі теми воліємо, коли їх немає поруч», - коментує Єгор Крутоголов.

 

Прес-служба зазначає, що усі теми проекту «Чоловічий клуб» творці взяли з життєвих ситуацій. «Резиденти "Чоловічого клубу" розкажуть, як батьки справляються зі своїми дітьми (наприклад, "корегують" лист дитини Дідові Морозу, намагаючись заощадити на подарунку), чому водії маршруток і таксі так люблять шансон, скільки коштує безкоштовна медицина та багато іншого. А ще розвіють міф про ненависних тещ і навіть побувають на знімальному майданчику фільму для дорослих», - анонсує прес-служба.

 

Наразі прес-служба не наддала «Детектор медіа» інформацію щодо того, скільки випусків матиме шоу «Чоловічий клуб».

 

Нагадаємо, 27 січня на телеканалі ICTV має запуститися ранкове шоу власного виробництва «Ранок у великому місті» з трьома ведучими, для якого спеціально будується справжнє кафе у Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду