Film.ua планує щороку випускати повнометражний фільм та декілька мультсеріалів

Film.ua планує щороку випускати повнометражний фільм та декілька мультсеріалів

10 Грудня 2014
4392
10 Грудня 2014
16:40

Film.ua планує щороку випускати повнометражний фільм та декілька мультсеріалів

4392
Film.ua планує щороку випускати повнометражний фільм та декілька мультсеріалів
Film.ua планує щороку випускати повнометражний фільм та декілька мультсеріалів

Співзасновник кінокомпанії Film.ua Group Сергій Созановський заявив, що його компанія планує щороку випускати повнометражний фільм та декілька анімаційних серіалів. Про це йдеться у матеріалі «Созановский: Кино может привлечь в Украину миллиарды инвестиций» інтернет-видання «ЛИГАБизнесИнформ».

 

«У планах робити в рік по одному прокатному кіно і кілька мультсеріалів для різної цільової аудиторії», - зазначив пан Созановський.

 

Нагадаємо, у вересні в прокат вийшла молодіжна комедія виробництва компанії Film.ua та Нового каналу «Самотній за контрактом». Крім України стрічку можна було побачити в кінотеатрах Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану та країн Балтії.

 

Сергій Созановський зазначив, що в прокаті цей фільм не зібрав тих коштів, на які розраховував, однак компанія «отримала досвід і відкрила для себе кілька нових речей», зокрема що стосується дистрибуції кінопродукту на ТБ та в прокаті.

 

Попри фінансову невдачу цього проекту, Film.ua не має наміру згортати виробництво повнометражних фільмів.

 

«Локальні фільми збирають у своїх країнах велику касу. За прикладами далеко ходити не треба: варто лише подивитися на бокс-офіс в Туреччині, Польщі, Іспанії - там скрізь розвинене місцеве кіно. Недорогі фільми там збирають більше американських блокбастерів. Без всякої держпідтримки», - сказав пан Созановський.

 

Нагадаємо, продюсери українського фільму «Самотній за контрактом» передали частину коштів, отриманих з прокату стрічки, для родини заарештованого в Росії за звинуваченням у тероризмі українського режисера Олега Сенцова, який був викрадений Федеральною службою безпеки Російської Федерації (ФСБ РФ) на території окупованої Російською Федерацією Автономної Республіки Крим. Після викрадення його доправили до слідчого ізолятора «Лефортово» в місті Москва. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду