ТЕТ покаже у новорічну ніч «#кращийконцертроку»

ТЕТ покаже у новорічну ніч «#кращийконцертроку»

8 Грудня 2014
5660
8 Грудня 2014
14:14

ТЕТ покаже у новорічну ніч «#кращийконцертроку»

5660
ТЕТ покаже у новорічну ніч «#кращийконцертроку»
ТЕТ покаже у новорічну ніч «#кращийконцертроку»

31 грудня після півночі телеканал ТЕТ покаже новорічну програму під назвою «#кращийконцертроку», відмовившись від формату традиційних концертів «пісні року», «блакитних вогників», мюзиклів, «дискотеки 90-х». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі покажуть виступи Jamala, «Pianoбой», ТНМК, SunSay, The HARDKISS, The Maneken, ONUKA, Bahroma, Sophie Villy, Tape Flakes, Champagne Morning, Morphom, Маши Чайковської і Гуши Катушкіна, Dead Boys Girlfriend, US, «Руки'в Брюки».

 

«Цього року ми всі стали іншими. Україна стала іншою. 2015 - новий рік нашої нової країни. І якщо ми тільки починаємо почувати себе європейцями, то нашу музику вже слухають в Європі. Артисти в концерті - чисте нерозбавлене золото. І наша знімальна група зробила все, щоб звук і картинка в ефірі теж були на рівні європейських стандартів», ­- сказала генеральний продюсер ТЕТ Наталя Вашко.

 

Режисер-постановник програми Тоня Ноябрьова,  оператор-постановник Олексій Назарук. Світлове оформлення - ALIGHT, звукове оформлення - Tik-tak.

 

 

Окрім того в нічному ефірі ТЕТ з 8 грудня почнуть виходити інтерв'ю з артистами, які взяли за лаштунками концерту ведучі радіо «Аристократи» Ярослав Лодигін, Данило Хомутовський, Лєра Чачибая і Олексій Тарасов.  Аудіоверсії інтерв'ю вийдуть на радіо «Аристократи», а текстові розшифровки - на tet.tv.

 

Нагадаємо, «Студія Квартал 95» зараз знімає новорічний проект «Казки У» для телеканалу ТЕТ. Зйомки відбуваються у студії «Укртелефільм». Проект «Казки У» матиме вісім епізодів, які по одному показуватимуть впродовж тижня перед Новим роком.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду