Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»

Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»

1 Грудня 2014
3637
1 Грудня 2014
15:48

Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»

3637
Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»
Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»

30 листопада на Першому каналі Українського радіо стартував прямоефірний спецпроект «Донбас.UA» з Дмитром Хоркіним і Тетяною Литвиновою. Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий Дмитро Хоркін.

 

Програма виходитиме в ефір щонеділі о 12.10.

 

«"Донбас.UA" - передача про важливі, актуальні і резонансні теми,  події довкола Донбасу, вимушених переселенців, перебігу АТО на Сході України, українських громадян, які залишились на окупованих районах Донеччини та Луганщини. Проект покликаний стати прямоефірним майданчиком для обговорення важливих тем, пов'язаних із «гарячою точкою» на карті Європи - українським Донбасом», - розповів пан Хоркін.

 

Ведучі разом з експертами та героями програми - переселенцями, волонтерами щоразу розглядатимуть певну нагальну проблему. Зокрема у першому випуску програми від 30 листопада брали участь голова Ради громадських ініціатив Вадим Кадачигов та юрист Олександра Дворецька, яка допомагає переселенцям з Донбасу. Запрошені фахівці в прямому ефірі відповідали на запитання радіослухачів, більшість з яких телефонували зі сходу України.

 

Нагадаємо, 16 листопада Українському радіо виповнилося 90 років. Чим живе Національна радіокомпанія України, які виклики приймає і які ініціативи реалізовує, в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів в. о. генерального директора НРКУ Анатолій Табаченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду