Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

1 Грудня 2014
4177
1 Грудня 2014
12:22

Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

4177
Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв
Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

Телеведучий з Білорусі Дмитро Шепелєв, який працює на телеканалах Росії і України, знову працюватиме на каналі «Україна» - в 2015 році він вестиме нове розважальне музичне шоу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зйомки нової програми відбудуватимуться в Києві.

 

«Кожного разу, коли я приїзджаю в Україну, я переконуюся у головному, що українці - дивовижно талановиті люди і я ніде у світі не зустрічав такої талановитої країни. Мені подобається», - прокоментував Дмитро Шепелєв.

 

Наразі телеканал «Україна» не повідомив, яке саме музичне шоу вестиме телеведучий. Як повідомляла «Детектор медіа», «Україна» готує нове музичне талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining, яке вийде в ефірі на початку 2015 року.

 

Нагадаємо, на українському телебаченні Дмитро Шепелєв дебютував у 2004 році на телеканалі М1 у Guten Morgeт, пізніше вів програму «Дай покататися». На «Новому каналі» телеведучий вів «Фабрику зірок-2». У 2010 році Дмитро Шепелєв був ведучим ігрового шоу для любителів гострих відчуттів  «Граєш чи не граєш?» на телеканалі «Україна». В наступні роки Дмитро Шепелєв вів декілька шоу на телеканалі «Інтер» - «Червоне або чорне», «Одна родина», «Літня кухня з Дмитром Шепелєвим» та «Розсміши коміка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4177
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду