5 канал розпочав ефірне аналогове мовлення в Одесі (ДОПОВНЕНО)

5 канал розпочав ефірне аналогове мовлення в Одесі (ДОПОВНЕНО)

28 Листопада 2014
3776
28 Листопада 2014
16:51

5 канал розпочав ефірне аналогове мовлення в Одесі (ДОПОВНЕНО)

3776
5 канал розпочав ефірне аналогове мовлення в Одесі (ДОПОВНЕНО)
5 канал розпочав ефірне аналогове мовлення в Одесі (ДОПОВНЕНО)

28 листопада 5 канал розпочав мовити в Одесі на 57 ТВК. Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення з посиланням на керівництво каналу.

 

Нагадаємо, що 5 канал (ТРК НБМ) став переможцем конкурсу на 57 ТВК в Одесі. Рішення про видачу каналу відповідної ліцензії Нацрада увалила 6 листопада, підбивши підсумки конкурсу.

 

На цю частоту також претендували телеканали «Еспресо TV», «Сонце» та п'ять одеських телекомпаній, у тому числі одеські телеканали «Первый городской» і «Медіа-інформ».

 

На цій телевізійній частоті раніше мовила телекомпанія АТВ при Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова, ліцензію якої було анульовано постановою Одеського окружного адміністративного суду від 13.11.2013 року, ухвалою Одеського апеляційного адміністративного суду від 17.12.2013 року та ухвалою Вищого адміністративного суду України від 25.06.2014 року.

 

Таким чином, нині є лише один обласний центр, де 5 канал не має ефірної аналогової частоти, - це Ужгород.

 

«Одеса та Ужгород - єдині регіони, у яких 5 канал не мав ефірних аналогових частот. Сьогодні розширення мовлення загальнонаціонального українського інформаційного каналу, в умовах зовнішньої агресії: як військової, так і інформаційної, є вкрай важливим фактором. Тому ми зробили все можливе, аби в найкоротший термін вийти в ефір», - зазначив генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду