Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм

Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм

21 Листопада 2014
6065
21 Листопада 2014
14:22

Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм

6065
Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм
Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм

Режисер Оксана Байрак і кінокомпанія Film.ua розпочинають зйомки нового 4-серійного фільму-мелодрами під робочою назвою «Обраниця» («Избранница»). Це буде вже 24-та стрічка у фільмографії режисерки. Про це повідомляє піар-служба Оксани Байрак.

 

«Це буде і драма, і трилер, і детектив одночасно. Історія жінки, яка пережила раптову зраду коханої людини - це тільки верхівка айсберга», - розповіла режисерка.

 

Генеральні продюсери проекту - Віктор Мирський (Film.ua) та Оксана Байрак.

 

Головні ролі виконають актори Максим Павлов і Катерина Малікова. У стрічці також дебютує 14-річний Григорій Верник - син актора Ігоря Верника. У кадрі з'явиться і сама режисерка - і не просто в епізоді, а в повноцінній ролі.

 

Зйомки стартують 24 листопада. Першу сцену зніматимуть на одній з трамвайних зупинок у Пущі-Водиці в Києві, об 11:00. Чотири дні зніматимуть у Києві, після чого знімальна група на місяць вирушить у Грузію, в Батумі.

 

Раніше в інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський розповів, що Film.ua Group розраховує цього року запустити нові проекти Оксани Байрак. «Зараз Оксана завершує допрацьовувати сценарій, і є шанс, що встигнемо зняти до Нового року», - розповів він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6065
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду