Завершився чат з Іриною Соломко

Завершився чат з Іриною Соломко

24 Листопада 2014
7611
24 Листопада 2014
14:05

Завершився чат з Іриною Соломко

7611
Тема - «Розширення власного мовлення телеканалу ICTV: виробництво документальних спецпроектів»
Завершився чат з Іриною Соломко
Завершився чат з Іриною Соломко

24 листопада о 14.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю автора і шеф-редактора спецпроекту каналу ICTV «Братство Червоного Хреста» Ірини Соломко на тему: «Розширення власного мовлення телеканалу ICTV: виробництво документальних спецпроектів».

 

До обговорення пропонувалися питання: особливості створення документального спецпроекту про військових лікарів «Братство Червоного Хреста»; труднощі зйомок у зоні військового конфлікту та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Ірина Соломко закінчила Інститут журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка (диплом магістра);  Українську школу політичних студій.

 

З серпня 2013 року - шеф-редактор департаменту спеціальних проектів, телеканалу ICTV, за сумісництвом - кореспондентка «Громадського радіо».

 

З 2010 по 2013 рік працювала оглядачем журналу «Корреспондент»; з 2008-го по січень 2010-го - редактор відділу новин Всеукраїнської газети «Сегодня»; з січня 2007 по червень 2008-го - політичний оглядач Всеукраїнської газети «Сегодня»; з березня 2002 року по січень 2007-го ­­- журналіст тижневику «Корреспондент»; з жовтня по березень 2002-го - журналіст щотижневика «CN-Столичные новости»; з січня  по серпень 2001 року - стажувалася на телеканалі «Інтер».

 

Випускниця програми з економічної журналістики ImpactMedia. 

Восени 2012-го - учасниця International Visitor Leadership Program, міжнародної програми Державного департаменту США, тема: U.S. Elections and Political System: Background for Journalists.

 

Влітку 2011-го - пройшла навчання в Шостому літньому університеті демократії у Страсбурзі.

 

Влітку 2010-го отримала стипендію та пройшла навчання в Centre for Investigative Journalism Summer School City University London.

 

Восени 2008-го була відібрана Представництвом Європейського Союзу в Україні для участі в програмі European Neighbourhood Journalism Network, пройшла п'ять майстерень - в Алжирі, Німеччині та Ізраїлі, на Кіпрі та у Португалії.

 

У січні 2007-го пройшла відбір та стала учасницею програми EUVP (Програма візитів Європейського Союзу).

 

Серед творчого доробку інтерв'ю з Юрієм Іванющенком, Тоні Блером, Полом Кругманом, Владом Філатом, Сергієм Льовочкіним, Аланом Дершовіцем, Мішелем Платіні, Арсенієм Яценюком, Віталієм Кличком та іншими впливовими і відомими персоналіями як України, так і світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7611
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Динозаврик
3439 дн. тому
-Чи доводилося ризикувати під час поїздок у місця бойових дій? Якої думки про ці Ваші поїздки Ваш неповнолітній син? -Чи можливо дотриматися стандартів журналістики, готуючи такі сюжети чи фільми? Як при цьому подаєте інші точку зору? -Скільчи часу Ви перебуваєте на місці події, готуючи документальну історію? -Якої допомоги і від кого насамперед потребують лікарі на Сході України? -Чи задоволені якістю телевізійної документалістики на ICTV? Чи не виникало бажання знімати документальне кіно поза телебаченням, більше орієнтуючись не на формат каналу, а на власне кіноформат? -Як продюсери каналу оцінюють документальні фільми щодо програмування? З якими приблизно показниками пройшли покази попередніх ваших фільмів? -І радісно, і несподівано тепер знайомитися з Вашими роботами у новому жанрі – документалістиці. Чи відчуваєте потребу додаткової освіти у цій роботі – наприклад, у сфері кіно чи продюсування кіно? Які здобуті навички згодилися насамперед? -Як Ви оцінюєте нове видання на рику України – «Новое время»,що створюється командою, з якою Ви працювали багато років у якості оглядача «Корреспондента»?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3443 дн. тому
Виступаючи в "Точке зрения" на радіо "Вєсті" головний редактор інформаційної служби ІСТV і ведуча "Фактів" Олена Фроляк сказала, що хотіла б повернення часів Кучми, бо при ньому Україна переживала економічне піднесення, працювали заводи, була стабільність і людям хорошо жилося - незрівняно краще, ніж зараз. А "Україна без Кучми", утиски опозиції та свободи слова і вбивство Георгія Гонгадзе для неї не були настільки визначними й знаковими подіями. Вона сказала, що людям завжди щось не подобається, от вони і протестують. Ви згодні з її оцінками тих часів?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3443 дн. тому
За показ російських серіалів про ментів, прокурорів і спецназ ІСТV називають "айсітіватою". Скажіть, що, по-вашому, має статися, аби ці серіали, що звеличують і героїзують російського окупанта, нарешті зникли з ефіру каналу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду