В Україні стартує інтернет-видання про фондовий ринок Stockworld.com.ua

В Україні стартує інтернет-видання про фондовий ринок Stockworld.com.ua

18 Листопада 2014
4429
18 Листопада 2014
17:41

В Україні стартує інтернет-видання про фондовий ринок Stockworld.com.ua

4429
В Україні стартує інтернет-видання про фондовий ринок Stockworld.com.ua
В Україні стартує інтернет-видання про фондовий ринок Stockworld.com.ua

17 листопада відбувся тестовий запуск нового порталу про фондовий ринок Stockworld.com.ua, єдиного в Україні інтернет-ЗМІ про ринок цінних паперів та інвестиціях. Офіційна презентація проекту відбудеться через місяць, повідомляє «Редакторський портал».

 

Stockworld.com.ua позиціонує себе не лише як новинне видання, але й планує висвітлювати всі компоненти професійного та неформального життя фондового ринку. На порталі буде публікуватися аналітика, інтерв'ю та огляди, історії успіху. Серед інших складових проекту - власне телебачення і база професійних учасників фондового ринку та емітентів.

 

«Створюючи Stockworld.com.ua, ми зіткнулися з відомим фактом - незаповненістю ніші ділових видань якісною інформацією саме про фондовий ринок. Розуміючи, що цей сегмент грає ледь не ключову роль в питанні залучення й перерозподілу капіталу, що так важливо на даному етапі для української економіки, ми направили зусилля на створення якісного порталу, який стане для нашої аудиторії головним джерелом новин зі світу фінансів та інвестицій», - заявили творці проекту.

 

Команда Stockworld.com.ua об'єднала досвід журналістів, IT-фахівців, професіоналів сфери комунікацій та експертів з питань фондового ринку.

 

Наразі видання існує в тестовому форматі, працює beta-версія сайту. Редакція збирає коментарі та думки колег, учасників ринку і всіх, кому близька тема фондового ринку та його розвитку, щоб спільними зусиллями створити кращий проект про ринок цінних паперів та інвестиціях. Свої відгуки, побажання та пропозиції можна надсилати за e-mail connect@stockworld.com.ua.

 

Нагадаємо, офіційний сайт Донецького міського голови Олександра Лук'янченка mer.donetsk.ua, що існував з 2004 року, припинив свою роботу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду