Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»

Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»

18 Листопада 2014
5530
18 Листопада 2014
13:13

Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»

5530
Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»
Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»

Телеканал «Україна» розпочинає зйомки нового талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Виробництвом шоу разом з телеканалом «Україна» займатиметься продакшн-студія Friends Production. Зйомки відбуваються у Києві. В ефір нове розважальне талант-шоу вийде на початку 2015 року.

 

«Головні герої шоу - це звичайні люди, для яких спів став справжнім захопленням. Щотижня на сцену виходитимуть 7 талановитих учасників. За 30 секунд вони повинні будуть продемонструвати свої вокальні здібності. Складність полягає в тому, що всі учасники програми повинні виконати фрагмент однієї і тієї ж пісні», - анонсують проект у прес-службі.

 

Оцінювати учасників проекту будуть глядачі, які сидять в залі студії. Саме їм належить вирішити, хто ж з вокалістів виявився «слабкою ланкою».

 

Також у шоу буде зіркове журі. «Їхня задача - відстояти у глядачів одного з двох учасників-претендентів на виліт і подарувати йому другий шанс», - зазначають у прес-службі.

 

У фіналі герої програми боротимуться за головний приз - 100 тис. грн.

 

Імена журі та ведучих шоу «Співай як зірка» телеканал обіцяє оголосити найближчим часом.

 

Нагадаємо, 3 липня стало відомо, що телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency.  За умовами формату в шоу беруть участь 12 гравців, головна мета яких - використати свої вокально-артистичні дані, аби сподобатися трьом суддям. Щоб зробити це, у них є лише 20 секунд. Для ефекту швидкоплинності часу в шоу використовується яскраве світло: кожен учасник може показати свій талант, доки на нього направлений прожектор.

 

За словами директора Департаменту планування програм Юлії Гатитуліної, причиною укладання угоди з купівлі формату стали високі показники шоу за кордоном. «Зараз формат успішно виробляється в Китаї та Німеччині. Його оригінальність у тому, що учасники повинні проявити себе за дуже короткий проміжок часу, а потім їхня доля вже залежатиме від глядачів. Це свого роду вокальна лотерея», - повідомила пані Гатитуліна.

 

18 липня канал заявив про старт кастингів нового талант-шоу. Відбір учасників відбувався у п'яти містах України - Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду