У Львові розпочало тестове мовлення радіо «Вголос»

У Львові розпочало тестове мовлення радіо «Вголос»

16 Листопада 2014
5443
16 Листопада 2014
19:13

У Львові розпочало тестове мовлення радіо «Вголос»

5443
У Львові розпочало тестове мовлення радіо «Вголос»
У Львові розпочало тестове мовлення радіо «Вголос»

16 листопада, у професійне свято працівників радіо, телебачення та зв'язку, у Львові на частоті 107,2 МГц розпочало тестове мовлення радіо «Вголос». Про це повідомляє інтернет-видання «Вголос».

 

Як розповів генеральний директор медіа-холдингу «Вголос» Роман Любицький, радіо «Вголос» - це «радіо з характером» інформаційно-розважального формату.

 

Повноцінний старт мовлення заплановано на грудень цього року.

 

Як писала «Детектор медіа», на частоту 107,2 МГц у Львові претендували вісім компаній: Українська корпорація «Телебачення і радіомовлення "ЮТАР"», м. Київ (Kiss FM); ТОВ «Престайм.Ком.Юа», м. Львів («Вголос»); ТОВ «ТРК "Міст ТБ"», м. Львів («Радіо ZIK»); КП Державна студія «Калуське міське телебачення», м. Калуш Івано-Франківської обл. («КМТ»); НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»); ТОВ «Контакт-інформ», м. Київ («Український формат», ліцензіат Національної ради з іншою програмною концепцією); Львівська ОДТРК, м. Львів («Львівське радіо») та ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"», м. Київ («Радіо Блік»).

 

Рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 25 листопада. перемогло ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос».

 

Радіо «Вголос» запускається на базі інтернет-видання «Вголос». За неофіційними даними, йоговласником є бізнесмен, пов'язаний з ВО «Свобода». Під час презентації концепції представники компанії розповіли, що радіо «Вголос» буде музично-інформаційним, також в ефірі будуть ток-шоу й авторські програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду