«1+1» зняв 4-серійну мелодраму «Все одно ти будеш мій»

«1+1» зняв 4-серійну мелодраму «Все одно ти будеш мій»

7 Листопада 2014
7484
7 Листопада 2014
13:09

«1+1» зняв 4-серійну мелодраму «Все одно ти будеш мій»

7484
«1+1» зняв 4-серійну мелодраму «Все одно ти будеш мій»
«1+1» зняв 4-серійну мелодраму «Все одно ти будеш мій»

«1+1 продакшн» завершив зйомки 4-серійної мелодрами «Все одно ти будеш мій». Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Режисером стрічки став Олександр Тименко, головні ролі виконали вітчизняні актори Станіслав Боклан, Валерія Ходос, Олена Стефанська, Олександра Попова та інші.

 

Сценарій картини створила письменник і сценарист Ярослава Сегал на замовлення програмної служби «1+1».

 

 

«Зараз для «1+1» як ніколи актуальний запуск українського продукту власного виробництва. Чотирисерійки на нашому телеринку - один з основних елементів програмування. Тому каналу важливо виробляти такий продукт самому. Для нашого продакшну це перша чотирисерійка, і ми раді, що вони впоралися на відмінно. Ми дуже задоволені і процесом, і тим матеріалом, який маємо на сьогодні», - коментує Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів «1+1».

 

У фільмі «Все одно ти будеш мій» йдеться про любовний трикутник «він, вона і багатий чоловік». «Любовний роман, який починається як жарт, перетворюється на історію завдовжки в життя і розв'яжеться дуже несподівано», - анонсують проект у прес-службі.

 

Показ фільму в ефірі «1+1» заплановано на 2015 рік.

 

 

Як писала «Детектор медіа», 2 травня група каналів «1+1 медіа» заявила про відмову від російського пропагандистського продукту і закликала інші канали приєднатися до такої ініціативи.

 

Натомість «1+1 медіа» посилила розвиток національного теле- та кіновиробництва, і продакшн медіахолдингу розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва, серед яких мелодрама «Хазяйка» (за латиноамериканським форматом La Patrona), медична драма «Центральна клінічна» (за новозеландським форматом Shortland Street) та комедія «Московський родич».

 

У вересні головний продюсер фільмів і серіалів «1+1» Олена Васильєва заявила, що продакшн знімає пілот політичної комедії «Кандидат», де в головній ролі кандидата в президенти знявся шоумен Антон Лірник. У плани «1+1» включені також два проекти-байопіки про видатних українців - Валерія Лобановського і Миколу Амосова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду