Новий канал готує два нові любовні реаліті та продовження старого

Новий канал готує два нові любовні реаліті та продовження старого

5 Листопада 2014
6701
5 Листопада 2014
19:07

Новий канал готує два нові любовні реаліті та продовження старого

6701
Новий канал готує два нові любовні реаліті та продовження старого
Новий канал готує два нові любовні реаліті та продовження старого

Новий канал готує на 2015 рік два нові реаліті про стосунки чоловіків та жінок - «Любов на мільйон» і «Звичка одружуватися». Про це розповіла керівник творчого об'єднання каналу Олена Маторіна на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить Новий канал.

 

«Любов на мільйон» - реаліті-шоу, яке обіцяє стати для дівчат інструкцією зі знайомства з хлопцями. «Зараз в Україні така ситуація, коли на одного чоловіка приходиться від 4 до 7 жінок. Тож знайти і завоювати коханого непросто. Ми робимо програму про те, як жінка може успішно зробити перший крок», - розповіла пані Маторіна.

 

У реаліті візьмуть участь три учасниці. «Сексуальна Аня, весела Лєна, та сором'язлива Ліза. Вони діють по-різному, але глядачки в кожній зможуть упізнати себе і зрозуміти, як варто знайомитися їм», - зазначила продюсер.

 

Як раніше повідомляла «Детектор медіа», Новий канал також створює романтично-пригодницьке реаліті про пари, які збираються створити сім'ю, під назвою «Звичка одружуватися». Це власна розробка Нового каналу.

 

«У наш час молоді люди часто створюють сім'ю, ще не до кінця пізнавши одне одного. У нашому шоу вони перевірять свої почуття і дізнаються одне про одного щось нове. Мета проекту - закликати молодих людей більш свідомо ставитися до шлюбу, щоб їхня сім'я була щасливою», - розповіла пані Маторіна.

 

У проекті беруть участь 12 пар. Кожній з них пропонується поїхати на один тиждень в екзотичну країну, де перед тим, як одружитися, їм треба буде виконати 5 непростих завдань, які стануть випробуваннями для їхніх почуттів. Кожна пара їде в іншу країну. Ведучим шоу буде Андрій Бєдняков.

 

Також на презентації було оголошено, що другий сезон реаліті «Серця трьох» вийде в ефір Нового каналу в березні 2015 року.

 

«Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Шоу для Нового каналу знімає виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднання Олексія Удовицького (обидва канали входять до телегрупи StarLightMedia). Перший сезон шоу виходив на Новому каналі навесні 2014 року і мав високі показники. У серпні стартували зйомки другого сезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6701
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду