Сергій Дорофеєв розпочав роботу над спільним проектом двох міжнародних мовних корпорацій

Сергій Дорофеєв розпочав роботу над спільним проектом двох міжнародних мовних корпорацій

2 Вересня 2014
5493

Сергій Дорофеєв розпочав роботу над спільним проектом двох міжнародних мовних корпорацій

5493
Сергій Дорофеєв розпочав роботу над спільним проектом двох міжнародних мовних корпорацій
Сергій Дорофеєв розпочав роботу над спільним проектом двох міжнародних мовних корпорацій

Телеведучий і продюсер Сергій Дорофєєв підписав контракт про співпрацю з міжнародною мовною корпорацією. Про це він розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

Назву цієї компанії пан Дорофеєв не уточнив, оскільки, за його словами, за умовами контракту не може розголошувати жодних подробиць.

 

«Я вже розпочав роботу над спільним проектом двох міжнародних мовних корпорацій», - сказав журналіст, відповідаючи на запитання «Детектор медіа». Що саме входитиме до його обов'язків, пан Дорофеєв не уточнив, відзначивши тільки, що займатиметься роботою, яка йому добре знайома.

 

Також він підтвердив слова генерального директора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова щодо того, що співпрацю із цим телеканалом припинив з 1 вересня саме через те, що отримав пропозицію з-за кордону.

 

Нагадаємо, контракт із телеканалом ZIK щодо роботи на посаді креативного продюсера Сергій Дорофеєв підписав 16 травня. Планувалося також, що восени він міг стати ще й ведучим нової авторської програми на ZIK.

 

Цією короткою співпрацею пан Добродомов лишився задоволеним. Підводячи її підсумки, гендиректор відзначив, що Сергій Дорофеєв залучив до роботи на каналі команду потужних фахівців, розробив план переходу каналу на мовлення у загальнонаціональному форматі, здійснив перепрограмування сітки, запровадив нові стандарти у виробництві, налагодив систему роботи між службами тощо.

 

Як писала «Детектор медіа», Сергій Дорофеєв тривало жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року - ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Сергій Дорофеєв фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

 

У 2011 році Сергій Дорофеєв розпочав співпрацю з українським 5-м каналом. Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» і ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер». Відповідаючи на запитання ТК щодо причин свого звільнення, журналіст сказав: «В нас із керівництвом "Інтера" завжди були різні погляди на життя й на професію. Для мене є важливі журналістські принципи, які, напевне, не є принципами для моїх уже колишніх колег».

 

З травня по серпень 2014 року був креативним продюсером каналу ZIK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду