Колектив Першого національного подякував за підтримку і покаявся

Колектив Першого національного подякував за підтримку і покаявся

20 Березня 2014
10060
20 Березня 2014
14:39

Колектив Першого національного подякував за підтримку і покаявся

10060
Колектив Першого національного подякував за підтримку і покаявся
Колектив Першого національного подякував за підтримку і покаявся

Колектив Першого національного каналу подякував всім за підтримку у складній ситуації та із соромом визнав, що не був солідарним з журналістами під час подій Євромайдану, коли на них нападали і тиснули . Такий лист надійшов на адресу «Детектор медіа» з ньюз-руму Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

«Колектив Національної телекомпанії України звертається до колег та всіх небайдужих, хто підтримав нас у складній ситуації, коли на керівника НТКУ напала група осіб на чолі з трьома народними депутатами.

 

Ми добре усвідомлюємо, що пікети під ГПУ - це насамперед протест проти свавілля людей з мандатами і проти нехтування тих принципів, які обстоював Майдан. Із соромом визнаємо: коли наші колеги страждали від нападів силовиків та утисків влади, ми не вийшли разом з ними на акцію солідарності. Тепер це стало для нас гірким уроком. Добре розуміємо і власну відповідальність за професію в драматичні для народу й держави часи. Наостанок хочемо вам просто подякувати!».

 

Нагадаємо, народні депутати від фракції «Свобода», які 18 березня тиском змусили тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10060
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналіст
3660 дн. тому
Друзі! Я звертаюсь до авторів останнього посту- ви очевидно переплутали лист, який на сайті НТКУ. Те , що опубліковано у Телекритиці- не плід обробки журналістів керівництвом. Це лист, ініційований журналістами ньюс-руму. Це не раболепіє. Це вдячність і урок. І досить все обруднювати. Давайте будемо людьми.
tvpravo
3661 дн. тому
Вот только почему не пишут, что замы Пантелеймонова сначала собрали руководителей среднего звена проработали подчиненных для нужного настроя коллектива. Потом произошел импровизированный митинг возмущенного коллектива и Съёмка. Так рождается общественное мнение. А раболепие коллектива НТКУ просто поражает!
Anton
3661 дн. тому
Автор и инициатор этого письма Ольга Скотникова, набросала эту хренотень пожирая очередную порцию жареных семечек. С коллективом она его не согласовывала, и сами журналисты с удивлением друг друга спрашивают в ньюс-руме в поиске того, кто же всетаки покаялся..добро на письмо и его текст дал директор новостей корнейчук-дворецкая, ее "поза очи" называют улыбающийся директор, потому что ничего другого она не умеет.ну шеф любит идиотов...да и многим..ооооо--чень многим в ньюс-руме это "ни бе, ни ме" очень выгодно...и уж поверьте все станут горой за нее, когда придет время.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду