Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія

Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія

19 Лютого 2014
4490

Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія

4490
Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія
Газета «Вести» оголошує винагороду за інформацію про вбивць журналіста В’ячеслава Веремія

Газета «Вести» оголосила винагороду в 500 000 гривень за інформацію про вбивць  кореспондента відділу «Київ»  цього видання В'ячеслава Веремія. Журналіст загинув 19 лютого в Києві в результаті нападу невідомих осіб. Про це повідомляє прес-служба видання.


«За фактом вбивства В'ячеслава вже порушено кримінальну справу і ми будемо всіма доступними нам методами контролювати хід розслідування і домагатися, щоб вбивці були знайдені і покарані», - завив головний редактор і видавець газети «Вести» Ігор Гужва.

 

Водночас, як повідомив пан Гужва в інтерв'ю «ВідеоТеці»,  редакція газети розпочала власне розслідування трагедії. На думку головреда, В'ячеслав Веремій міг проводити зйомку, і на нього могли напасти тітушки.

 

У зв'язку і власним розслідуванням газета «Вести» оголошує нагороду в 500 000 гривень за інформацію , підтверджену вагомими доказами, про особи вбивць В'ячеслава Веремія (ім'я, прізвище, місце знаходження) , яка дозволить знайти злочинця і притягнути його до кримінальної відповідальності.

 

«Винагорода виплачується після підтвердження даної інформації вироком суду, що набрав законної сили . Відомості просимо висилати на адресу vyacheslav_veremiy@vesti.ua. Анонімні повідомлення не приймаються. Конфіденційність джерела гарантується», - йдеться у повідомленні редакції газети «Вести».

 

Також редакція зазначає, що буде вдячна за будь-яку інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

 

Як відомо, 19 січня В'ячеслав Веремій постраждав від розриву світлошумової гранати на вул.Грушевського у Києві. 18 лютого він вперше вийшов на роботу з лікарняного.

 

Нагадаємо , що пізно ввечері 18 лютого, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської у Києві невідомі чоловіки з бітами і щитами, в касках і камуфляжі напали на В'ячеслава Веремія та ІТ- фахівця редакції газети «Вести» Олексія Лимаренка. Співробітники поверталися з роботи на таксі. Автомобіль розбили і закидали світлошумовими гранатами. Таксиста та Олексія Лимаренка витягли з авто і жорстоко побили. В'ячеслав Веремій отримав кульове поранення в груди. Лікарі боролися за його життя, але безуспішно.

 

Вранці 19 лютого у київській лікарні швидкої допомоги від втрати крові та численних ран, несумісних з життям, В'ячеслав Веремій  помер

 

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія. «Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 Кримінального кодексу («умисне вбивство»)», - заявили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

 

22 лютого журналісту мало виповнитись 33 роки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду