«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня

«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня

13 Травня 2015
1875

«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня

1875
«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня
«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня

Прийом ідей серіалів на пітчинг від медіагрупи «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015 продовжено до 24 травня. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

На конкурс уже надійшло близько 400 заявок, майже половина з них пройшла модерацію і вже опублікована на сайті. Прийом ідей мав тривати до 17 травня, але до організаторів надійшла велика кількість прохань збільшити термін прийому робіт. «1+1 медіа» вирішила піти назустріч учасникам і подовжити перший етап конкурсу до 24 травня включно. Онлайн-голосування за подані роботи розпочнеться 25 травня.

 

За даними «1+1 медіа», на сьогодні на першому місці за кількістю поданих робіт на конкурс опинилася комедія - 16,8%. Друге місці посідає мелодрама - 13,24%, а третє за фентезі (10,29%). «Цікаво, що пітчинг ідей вкотре довів, українці - справжні майстри гумору й, незважаючи на будь-які обставини, люблять і продовжують жартувати», - відзначає прес-служба.

 

Нагадаємо, найкращий серіал - володар гран-прі конкурсу - буде екранізовано. За його реалізацію візьметься команда професіоналів «1+1 медіа».

 

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно придумати унікальну ідею серіалу, який буде цікаво подивитись українцям. Жодних жанрових обмежень, форма довільна. Головне - відео має передавати настрій, розкривати сюжетну лінію і не бути довшим за три хвилини. До відеопрезентації необхідно додати короткий синопсис серіалу. І до 24 травня подати заявку на участь на сайті конкурсу.

 

Вже 5 червня буде оголошено шорт-лист із 30 найкращих ідей, які потраплять у півфінал. Півфіналісти пройдуть інтенсивний тренінг від фахівців «1+1 медіа» й отримають можливість допрацювати і розвинути свої ідеї. За результатами оцінки допрацьованих робіт буде сформовано сімку фіналістів. Уже 27 червня вони презентуватимуть свої роботи на фестивалі «Відкрита ніч-Дубль 18».

 

Журі «1+1 медіа» спільно з членами журі фестивалю визначать три найкращі ідеї, автори яких отримають грошові винагороди. Далі журі визначить володаря гран-прі, й «1+1 медіа» візьме зобов'язання зняти серіал за його ідеєю.

 

Окрім того, «1+1 медіа» чекає на роботи в телевізійних номінаціях на фестивалі «Відкрита ніч - Дубль 18». Нагадаємо, 2014 року група «1+1 медіа» стала партнером та співорганізатором фестивалю, тому окрім традиційних кінономінацій, конкурсна програма налічує телевізійні: спеціальний репортаж, промо/рекламний ролик і короткометражна стрічка «Моя Незалежність». Кращі роботи з останньою номінації також будуть показані в ефірі каналу «1+1» у День Незалежності України, 24 серпня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду