Телеглядачі збираються на підтримку ATR. Співробітникам каналу відключили Wi-Fi

Телеглядачі збираються на підтримку ATR. Співробітникам каналу відключили Wi-Fi

26 Січня 2015
3819

Телеглядачі збираються на підтримку ATR. Співробітникам каналу відключили Wi-Fi

3819
Телеглядачі збираються на підтримку ATR. Співробітникам каналу відключили Wi-Fi
Телеглядачі збираються на підтримку ATR. Співробітникам каналу відключили Wi-Fi

У Cімферополі (Крим) біля офісу кримськотатарського телеканалу АТR, який 26 січня оточили силовики і проводять обшук, починають збиратися телеглядачі та шанувальники каналу, зокрема, жителі довколишніх мікрорайонів - Біле, Кам'янка, Хошкельди. Про це повідомляє «Крим.Реалії».

 

Біля будівлі телекомпанії зібралося близько трьох десятків молодих людей, які кажуть, що прийшли підтримати єдиний кримськотатарський телеканал. «ATR - це все, що є в нашого народу. Якщо зараз вони закриють його, я не знаю, що буде далі. Це плювок в наш народ», - сказав кореспонденту «Крим.Реалії» один з телеглядачів Ескендер.

 

Біля будівлі телеканалу також збираються співробітники кримськотатарського медіахолдингу, до якого входить телеканал ATR, які прийшли на роботу, але не змогли потрапити всередину через заборону співробітників ОМОНу.

 

Як повідомили «Крим.Реалії» працівники, які перебувають всередині будівлі, на телеканалі відключили Wi-Fi. Співробітники припускають, що це робиться для того, щоб не було витоку інформації про проведення обшуку в соціальні мережі.

 

На місце також прибув заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз. «Це елемент залякування кримських татар, щоб кримські татари знали своє місце. Але даремно вони це роблять так радикально. Адже телеканал АТR більше дає інформацію про культуру, не торкаючись політики. Це єдиний кримськотатарський канал у світі, а тому народ буде з каналом до кінця», - сказав він.

 

Тим часом у МВС Криму поки ситуацію не коментують.

 

Нагадаємо, зранку 26 січня в Сімферополі озброєні силовики, у тому числі ОМОН, оточили будівлю кримськотатарського телеканалу ATR та організували обшук. «Мета "візиту" - вилучити всю інформацію про торішній (26 лютого) мітинг під стінами кримського парламенту. У нас вилучають сервер. У кожному кабінеті обшук», - повідомила у Facebook заступник генерального директора ATR з інформаційної політики Ліля Буджурова. Пані Буджурова назвала події довкола ATR ударом по кримських татарах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3819
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ппц
3350 дн. тому
А при чём тут вы вообще идиоты? Это ведь не в вашей стране происходит. Следите за своим пиздецом. ваша страна уже почти развалена
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду