Близько 20 людей у масках пошкодили вхід в офіс «Інтера». Декількох затримали

Близько 20 людей у масках пошкодили вхід в офіс «Інтера». Декількох затримали

3 Січня 2015
6012

Близько 20 людей у масках пошкодили вхід в офіс «Інтера». Декількох затримали

6012
Близько 20 людей у масках пошкодили вхід в офіс «Інтера». Декількох затримали
Близько 20 людей у масках пошкодили вхід в офіс «Інтера». Декількох затримали

Сьогодні, 3 січня, о 16.12 на офіс телеканалу «Інтер» здійснили напад близько 20 людей у масках, декількох з яких затримали представники правоохоронних органів. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.


Нападники, жбурляючи каміння та цеглу, розбили скло вхідної зони на першому поверсі будівлі, в якій знаходиться офіс «Інтеру». Ніхто із співробітників телеканалу не постраждав.


Декілька людей з близько 20 нападників були затримані представниками правоохоронних органів.


«На тлі істерії, штучно сфабрикованою навколо «Інтера» протягом останніх декількох днів, фізичний напад на офіс компанії і пошкодження майна телеканалу «Інтер» ми вважаємо ще однієї провокацією і спробою тиску на канал...Звертаємо увагу влади та громадськості на цей кричущий інцидент і вимагаємо негайного розслідування всіх обставин цієї справи. Подібні хуліганські витівки на адресу телеканалу, його співробітників і його телеглядачів не можуть залишитися безкарними в правовому суспільстві», - зазначає прес-служба «Інтера».


Нагадаємо, канал «Інтер» в новорічному ефірі показав виступи співаків, які неодноразово виступали з антиукраїнськими заявами, а деякі з них є персонами нон-грата в Україні.


Раніше директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдан Червак заявив, що «Інтер» має стати суспільним телеканалом.


Програма новин на «Інтері» «Подробности» відмежувалася від такої політики каналу, засудивши її.


Представники комісії з питань поширення й демонстрації фільмів та низки правозахисних організацій закликали позбавити «Інтер» ліцензії.


Згодом прес-служба телеканалу «Інтер» заявила, що починаючи з вечора 1 січня 2015-го, телеканал знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва, які анонсувалися раніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6012
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
такое
3370 дн. тому
Вопросы специально для Турчиноватников и Яйценюкоботов: 1) Чем ОЛЕГ ГАЗМАНОВ на "Интере" в Новогоднюю Ночь отлчиается от ОЛЕГА ГАЗМАНОВА на "1+1" в ту же Новогоднюю ночь? Это - два разных артиста? 2) Чем "дипломированный юрист" Гройсман (спикер ВР), получивший свой диплом после школы за 2 года (другие зачем-то на это же учатся по 5 и более лет) отличается от дипломированного проФФеССора, бывшего президентом? 3) Чем содержание митинга Анти-майдана, организованного Партией Регионов, отличается от срыва кинопоказа в рамках фестиваля "Молодость" в кинотеатре "Киев" и поджога кинотеатра "Жовтень" вместе с людьми (как и Дома профсоюзов вместе с людьми) под одни и те же лозунги в борьбе с ГЕЙропой? 4) Чем сыновья, затья, кумовья и любовницы Януковича и Пшонки, ставшие депутатами, банкирами, министрами... отличаются от сыновей Порошенко, Луценко, Яремы и др. и их кумовья, ставшие депутатами, банкирами, министрами....???? 5) Чем свистопляска с тарифами, мышинная возня вокруг МАФов (которых становится всё больше), удорожание метро, до нельзя обставленного торговлей и рекламой, бесконечные конфликты вокруг захвата земель под застройку в городе, обещания построить метро на Троещину и через год открыть Диснейленд в гидропарке и др. "проджекты".... и сбивчивая по логическому ряду речь мэра Кличко отличаются от всего того же самого в исполнении мэра Черновецкого и его "молодой команды"? 6) Чем отличается публичный показ на всех сайтах любовных утех журналиста Портникова "бандытською владою" от такого же публичного показа с участием кандидата в депутаты от парти Ляшко, в том числе на сайте "Эспресо ТВ"? 7) Чем отличается "самоубийство" дважды насмерть застрелившейся из винтовки при "демократычний влади"(для этого жертва должна была еще иметь и руки, длиной как у шимпанзе или орангутана)Семенюк-Самсоненко, от дважды "самоубившегося" Кравченко при "бандытський влади"? 8) Чем отличаются регулярные автоподставы на Бориспольской трассе с последующим избиением водителей и женщин с грудными детьми пьяными "айдаровцами" от точно такого же избиения и "автоподставы" по отношению к Татьяне Черновол при "бандытськой влади"? -------------------------------------------------- Вопросы можно продолжать.... Дайте ответ на эти
Синичка
3370 дн. тому
Гопники скамнями как лицо нации. Они решают,что нам смотреть. Да, ??? Гопнки в масках и с бутылками бензина. Все пойдут в ад, выродки. Все до единого!
мнение
3371 дн. тому
Посмотрите на рожу обезумевшего Турчинова - лицо шизофреника, нуждающегося в экстренном лечении на Фрунзе и изоляции от цивилизованного общества! Этого дебила пора изолировать от всех нормальных людей, чтобы безумец не залил страну кровью!!!!
123
3371 дн. тому
Бандиты преступника Турчинова, заказавшего расстрел Небесной сотни на майдане ради прихода к власти, продолжают своё черное дело и выходки, характерные для фашистского режима. Турчинов! чтоб ты и твоя семья сдохли в этом новом 2015 году! Буь проклят, ублюдок! на тебе кровь сотен невинных граждан Украины!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду